Astor Eye Artist, Color Waves, Mono Eyeshadow Pojedynczy cień do powiek

Kleo99
    21 sierpnia 2018 o 17:33
    Astor eyeartist
    Nie jestem przekonana do pojedynczych cieni wolę paletki jednakże był akurat w promocji w bardzo dobrej cenie to od razu kupiłam dwa (wersję zieloną 340 Divine Green oraz brązową 140 Smooky Brown). Brązową wersję używam jednak częściej do makijażu brwi niż oczu (jest bardziej matowy, nie błyszczy się). Cienie nie osypują się, są dobrze napigmentowane, bardzo wydajne i wystarczy niewielka ilość produktu żeby wykonać ładny makijaż. Dobrze się je nakłada zarówno pędzlem jak i aplikatorem. Zielony ładnie się opalizuje i mieni. Długo wytrzymuje na powiekach bez zastosowania bazy pod cień (po 8h w pracy cały czas jest widoczny, a nawet i dłużej). Brązowy również długo utrzymuje się na brwiach. Opakowanie klasyczne, pod względem designu niewyróżniające - kwadratowe, przezroczyste i płaskie. Ma mocny zatrzask.Co prawda 22 zl za niego bym nie dała ale po cenie promocyjnej uważam że jest okej.
    • Pigmentacja
    • Nie osypuja się
    • Nie uczulają
  • 25 kwietnia 2018 o 11:20
    Średni
    Posiadam kolor 150 Universal Nude i używam go tylko jako jedynego cienia nakładanego na powiekę, kiedy robię kreskę albo nie nakładamy nic oprócz tuszu, ale nie mam też ochoty na kolor. Nie wypowiem się więc na temat jego blendowania z innymi kolorami. Jego kolor jest bardzo jasny, jak dla mnie nawet trochę zbyt jasny, bo jaśniejszy niż moja karnacja. Myślę, że super wyglądałby jako kolor wyrównujący nakładany pod łukiem brwiowym. Jest całkowicie matowy. Utrzymywał się cały dzień. Nie sprawiał żadnych problemów podczas noszenia. Aplikacja jest lekko uciążliwa, bo cień mocno pyli. Jest dość twardy i suchy. Nie odpowiada mi jego konsystencja.
  • 23 lutego 2018 o 15:23
    Mega pigmentacja! Łatwo zrobić sobie plamkę:) Kolor jest intensywny i łatwy w rozcieraniu :) Może troszkę z ceną jest wariacja, ale to w końcu Astor. Mi udało się kupić go na wyprzedaży w Rossmanie , kiedy zamykali szafę Astora :)
    walilia
    24 listopada 2017 o 14:33
    Taki sobie
    Mam odcień 750 Matte black. Opakowanie jest praktyczne, ładne. Takie zwykłe. W środku jest pipetka, która jest do niczego (ja swoją wyrzuciłam). Kolor nie jest intensywnie czarny, tylko bardziej podchodzi pod szary. Nie jest też jakiś super napigmentowany. Trwałości też nie widać
    Zalety:
    • opakowanie praktyczne
    Wady:
    • kolor nie zachwyca, bo miał być czarny, a jest bardziej szary
    • nie jest intensywny
    • pigmentacja też jest słaba
    • brak trwałości
  • 19 sierpnia 2017 o 22:12
    mam odcień 100
    Cień ma przepiękny kolor fioletu pomieszanego z szarością i brązem - unikatowy. Na powiece utrzymuje się cały dzień, dobrze się blenduje, Jest intensywny. Na mokro jeszcze nie próbowałam. Nie jest to jakość Zoevy, ale również całkiem przyzwoita, poza tym mój egzemplarz kosztował niewiele. Mój cień dobrze nabiera się na pędzel i nie osypuje. Trochę nie rozumiem tych opinii poniżej.
    Zalety:
    • odcień
    • trwałość
    • pigmentacja
    • blendowanie