Lemax Colour, Tutti Frutti Lip Gloss, Błyszczyk diamentowy do ust w tubce

• 29 sierpnia 2012 o 0:16
    Taki Sobie
    Mam go już od dawna ale niczym nie zaskakuje.. Plusy : +ładnie wygląda na ustach. +dość długo wytrzymuje na ustach. minusy : -Strasznie się klei !!!. -Strasznie się z niego leje ... -Po paru minutach jednak nie wygląda już aż tak fajnie ...
  • 23 lutego 2012 o 9:41
    Beznadziejny
    Widzę, że większość opinii jest pozytywnych ale ja niestety mam inne zdanie. Plusy: +cena (właściwie to go dostałam w prezencie, ale 5 zł to nie jest dużo) +nie wysusza +drobinki są idealne Minusy: -konsystencja(bardzo rzadka) -trudny do aplikacji -wylewa się z opakowania ( Gdy włożyłam go do pojemnika z kosmetykami, na następny dzień wszystkie się kleiły -koszmar) -zero efektu koloru ( miałam różowy) -zapach ( mi się nie podobał) -lepi się (gdy pomalujemy nim usta w wietrzną pogodę i rozpuścimy włosy - tragedia) -nie trwały Odradzam zakup tego produktu. Używam tego produktu od: grudzień 2011 Ilość zużytych opakowań: 1/4, bo reszta się wylała
    simsa22
    16 maja 2011 o 19:07
    Ale fajny :)
    Zabawne że błyszczyk typu bazarkowy kupiony w sklepie z rzeczami po 4 zł okazał się taki fajny :) Trwałość nie jest powalająca - wiadomo - jak to błyszczyk ale za to jaki efekt na ustach :) Śliczny blask i jak tu napisano efekt mokrych ust :) Ponieważ jest bardzo bardzo wydajny radziłabym po prostu często go nakładać gdy poczujemy że został przez nas "zjedzony" ;) Ja tak robię cały czas i jest w porządku a koleżanki pytają cóż to takiego ładnego mam na ustach :) no kupa śmiechu po prostu ;) Kolorki są fajne ,pasują do wielu typów urody moim zdaniem ,niestety na opakowaniach nie ma numerków,przynajmniej na tym które kupiłam nie było więc napisze który numer posiadam. Używam tego produktu od: drugi miesiąc Ilość zużytych opakowań: jedno 3/4
    iiwetta
    26 marca 2011 o 17:27
    COŚ wspaniałego !!!
    Nie spodziewałam się że kupię taki fajny błyszczyk za śmieszną cenę :) a jednak ! Wcale nie trzeba wywalać 50 zł żeby mieć dobry błyszczyk :) Nie dość że tak łatwo się rozprowadza to jeszcze przyjemnie pachnie a błyszczące drobinki nie rozłażą mi się po całej twarzy jak to bywało w przypadku innych błyszczyków. Ma przyjemny "smak" jeśli tak to można powiedzieć bo czasem zdarza mi się oblizać usta ;) Na trwałość nie narzekam bo jak chce się trwałości to od tego są szminki ;) A za ten przepiękny lustrzany połyski na moich ustach i olśniewający kolor dam mu piątkę :) Polecam bo warto :) Używam tego produktu od: kilka tygodni Ilość zużytych opakowań: jedno niecałe
  • 8 marca 2011 o 19:05
    Mega! :)
    Świetny błyszczyk za niską cenę. Ładne kolorki, świetny do delikatnego makijażu, tak na co dzień. Wygodna tubka, ogólnie polecam. :) Wad raczej nie ma. ;D Używam tego produktu od: 3 miesięcy Ilość zużytych opakowań: jedno