Orientana Naturalne mydło z gąbką złuszczającą luffa, imbirem i trawą cytrynową

• 28 listopada 2016 o 16:39
    Takie sobie.
    + przyjemny, orzeźwiający zapach + mydło glicerynowe- takie jakie lubię + luffa ,która dobrze złuszcza martwy naskórek + nie wysusza skóry - mydło bardzo szybko się kończy, zostaje tylko kawałek luffy, którym ciężko operować - zbyt wysoka cena w stosunku do jakości i wydajności
  • 28 października 2015 o 19:01
    Przeciętne mydło z drapakiem
    Podpisuję się pod opinią Ventrees. Na plus mogę wymienić piękny zapach (choć nietrwały) i to, że mydełko nie podrażnia, nie wysusza skóry, za to delikatnie ją nawilżaja i myje. Niestety, minusy mydełka są znaczące. Przede wszystkim jest bardzo niewydajne, co przy tej cenie jest przykrą niespodzianką. Najgorsza jest jednak zatopiona w mydle gąbka, która drapie, zamiast delikatnie złuszczać naskórek. Używam tego produktu od: wrzesień 2015 (1 miesiąc) Ilość zużytych opakowań: 1 pełne opakowanie
  • 17 września 2015 o 17:23
    Ładny zapach, wydajne
    Mydełko ma bardzo przyjemny zapach, odswieża skórę, a zatopiona gąbeczka przyjemnie masuje podczas kąpieli. Dobre mydełko z przyjemnym składem, warto kupić :) nadaje się do mycia także twarzy np. zamiast żelu do twarzy. Nie miałam po nim żadnych wysypów :P Używam tego produktu od: 1 miesiąc Ilość zużytych opakowań: 1 kostka
  • 19 sierpnia 2015 o 9:42
    Nie tego oczekiwałam
    Uwielbiam naturalne mydła i przerobiłam ich już trochę. To dostałam w prezencie. Niestety nie urzekło mnie. Ale zacznijmy od plusów. Mydło wytwarza kremową pianę i absolutnie nie wysusza skóry ciała i twarzy Jest też dostępne stacjonarnie w hebe i niektórych naturach I tu koniec plusów. Minusów jest sporo więcej. Pierwszy i największy to ta paskudna gąbka ! Na początku drapała tak mocno że samo zmydlanie w rękach kostki było nie przyjemne. Wartości peelengujące porównywalne z nacieraniem się wiechciem słomy. Potem gąbka zmiękła i nie robiła nic poza zapychaniem odpływu. Poza tym skład. Glikol propylowy nie przeraża mnie jakoś wybitnie ale po naturalnym mydle nie spodziewałam się go na początku składu. Do tego kostka znika ekspresowo a zapach ulatnia po około tygodniu i mydło staje się praktycznie bezzapachowe. Podsumowując znam lepsze składowo i tańsze naturalne mydełka Używam tego produktu od: 1 miesiąc Ilość zużytych opakowań: Jedno