Avon Diamond Sparkle Pearls Diamentowe perełki rozświetlające

• 27 lutego 2017 o 22:41
    słabo napigmentowane
    Perełki mają bardzo fajny design, calkiem mocne opakowanie, ale ich pigmentacja mnie nie zadowala.. dla osob poczatkujacych dla subtelnego efektu - super, jesli jednak oczekujecie mocniejszego efektu to wydobycie z tych perelek zadowalajacej pigmentacji nie bedzie łatwe.. nie chca nabierac sie na pedzel, lepiej juz to robic palcem.. sprobuje jeszcze jakos na mokro.. moze jakos sie uda.. ale to chyba nie o to chodzi, aby tracic czas na kombinowanie jak sie produktem malowac..sa calkiem wydajne.
    U konsultantki
  • 11 listopada 2015 o 14:55
    Za brokatowe
    Kupiłam je, bo totalnie zachwycił mnie kolor - srebrny, idealny do mojej bladej cery. Niestety, tyle z zachwytów, kuleczny są mocno brokatowe, łatwo przesadzić, nie można ich stosować do całej buzi, co najwyżej na kości policzkowe. Mają suchą konsystencję. Efekt nie przypadł mi do gustu, wolę inne rozświetlacze. Używam tego produktu od: rok temu Ilość zużytych opakowań: w trakcie 1
  • 23 września 2015 o 7:45
    Słabo...
    Zacznę od plusa produktu czyli jego koloru. Srebrny (delikatnie wpadający w beż) , idealny dla bladolicych. Zostawia na twarzy ładną taflę, bez widocznych drobinek...ALE co z tego, skoro aby takowy efekt uzyskac, trzeba się niezle namęczyc. Pigmentacja nie powala bowiem. A do tego trwałosc- marna. Dwie godziny maks wytrzymuje na mojej twarzy...Słabizna. Używam tego produktu od: ok 3 tygodnie Ilość zużytych opakowań: w trakcie pierwszego
    zimnaO
    15 września 2015 o 16:21
    Są fajne ale tylko w promocyjnej cenie
    Opakowanie perełek dostałam gratis do sporych zakupów na allegro. Bardzo lubię rozświetlające perły Guerlain, jednak pamiętna ich używania wstrzymałam się z ich zakupem, ponieważ trochę słaby efekt dają na mojej twarzy za tak ciężką forsę. Nie miałam oczywiście nadziei, że Avon dorówna Guerlainowi. Swoje zadanie rozświetlenia spełnia ale do meteorytów dużo mu brakuje i raczej nie ma ich co porównywać. Plusy perełek: -są białe, zatem odpowiednie dla bladziochów, tak jak dla mnie, modeluję nimi twarz, teraz po lecie troszkę opaloną -dają piękna, migotliwą taflę, nie tylko na kościach policzkowych -używam ich również pod łuki brwiowe i w kącikach oczu -rozświetlenie jest widoczne ale subtelne-oczywiście przy skromnym użyciu -wydajne, przy moim używaniu będę je miała chyba do końca życia Minusy: -nie nadają się do omiecenia całej twarzy, tak jak meteoryty. Twarz staje się wtedy przesadnie biała i cokolwiek za bardzo się błyszczy brokatem -brokat również uporczywie zbija się pod oczami, ale niestety Guerlain również to robił -w zbyt dużej ilości twarz wygląda sztucznie a nie zdrowo. Jednak w sumie to z niczym nie powinno się przesadzać -za dużo brokatu!!! -trwałość cieniutka, po dwóch godzinach nic nie widać -cena regularna jest z kosmosu, w życiu bym za nie tyle nie dała. Zdecydowanie wolę Mary Lou Manizer i meteoryty Guerlain. Opakowanie takie sobie, zakręcany, plastikowy, czarny pojemniczek z gąbeczką zabezpieczającą. Perełki Avonu są za suche. Nie wiem, czy mnie ktoś zrozumie. Guerlain jest bardzo aksamitny, wtapia się w skórę. Avon natomiast jakby odpadał od twarzy. Perełki nie są złe, dozowane skromnie spełniają swoją rolę ale nie sądzę, bym ponownie je kupiła. Używam tego produktu od: Ponad roku Ilość zużytych opakowań: W trakcie pierwszego pudełeczka