Eveline Cosmetics Nail Therapy Professional, Magical Gel 2 Step System 2 - etapowy system żelowego manicure

EVELINE Magical Gel długotrwały profesjonalny manicure nr 04 2x5ml

• 5 kwietnia 2018 o 11:22
    Trwałość szwankuje
    Kupiłam krwista czerwień w promocji w biedronce. Zmęczona ciągłym robieniem hybryd chciałam spróbować czegoś szybszego i równie trwałego. Zapewnienia producenta zachęcające ale z ich spełnieniem już gorzej. Kolor piękny ale tylko w opakowaniu. po nałożeniu dwóch warstw ( 2 warstwa bardzo długo schnie ) nałożyłam Top który nie mógł długo wyschnąć. Po aplikacji paznokcie wyglądały ładnie. Niestety bardzo szybko ten efekt marniał i po 2 dniach były już zmatowione i lakier zaczął odpryskiwać na końcach i tak z każdego paznokcia. Niestety ale jestem na nie.
    • pomysł
    • ulega zmatowieniu
    • odpryski
    • długo schnie
  • 13 listopada 2017 o 22:16
    Mogło być lepiej
    Nakładanie żelu jest łatwe i przyjemne, skusiło mnie to że nie wymaga użycia lampy. Efekt jest ładny, ale na moich paznokciach nie utrzymuje się zbyt długo. Mimo to, jak na produkt za niewielkie pieniądze dobrze się sprawdza na co dzień i nie żałuję zakupu.
    Zalety:
    • Nie wymaga lampy
    • Szybko schnie
    • Nie niszczy paznokci
    • Nie zostawia przebarwień na paznokciach
    Wady:
    • Szybko matowieje
    • Mógłby być bardziej trwały
    katik20
    21 września 2017 o 17:56
    Świetmy
    Kupiłam w Biedronce za 9,99 kolor mleczno różowy. Jedna warstwa wystarczy by rozjaśnić płytkę paznokcia. Wielka zaletą jest to że lakier jest mega trwały. Długie moczenie rąk w wodzie podczas mycia naczyń czy czyszczenia innych powierzchni mocniejszymi srodkami nie sprawiło by lakier choć trochę starł się z paznokci. Lakier szybko schnie nie tworzy smug. Uwielbiam za te trwałość.
    AAAnka
    21 sierpnia 2017 o 12:14
    Średni..
    Trafiłam przypadkiem w Biedronce za 9,99 więc się pokusiłam.Znalazłam kolor cielsto-różowy, moja ulubiona tonacja.Nakłada się super, nie zostawia smug. Top niestety nie daje dużego połysku, widać na nim pod światło pociągnięcia pędzelka. Na opakowaniu jest informacja aby nakładać cienką warstwę, tak tez zrobiłam.Zero efektu hybrydy.Połysk słabszy niż najsłabszy lakier...Przyzwyczajona do efektu jaki daje Seche Vite jestem rozczarowana. Poza tym długo schnie(za to ogromny minus) i pomimo upływu 1godziny od pomalowania miałam wrażenie że nie do końca wysechł, powierzchnia lakieru była jakby tępa.
    Zalety:
    • Kolor, łatwość nakładania, pędzelek(super), trwałość(jeszcze się okaże)
    Wady:
    • czas schnięcia(!!!), brak efektu hybrydy, brak połysku
  • 27 kwietnia 2017 o 11:57
    Polubiłam
    Kupiłam ten zestaw chyba w głównej mierze pod wpływem chwili. Szukałam czerwonego lakieru, mam dobre wrażenia po Eveline, więc bez zastanowienia wrzuciłam do koszyka ten mały zestaw. Cały zestaw składa się z odżywki nadającej kolor oraz top coatu. Sama odżywka ma za zadanie zregenerować i odbudować płytkę paznokcia. Dodatkowo uszczelnia, wygładza, a zniszczone paznokcie odzyskują gładką powierzchnię i lśniący połysk. Plusem dla słabych paznokci jest to, że odżywka również ma zabezpieczyć przed pękaniem, łamaniem oraz rozdwajaniem. Top coat natomiast wygładza powierzchnię, utwardza oraz sprawia, że lakier jest odporny na ścieranie czy odpryski. Jestem bardzo zadowolona i bardzo polubiłam ten produkt. Po nałożeniu dwóch warstw mamy do czynienia z bardzo intensywną czerwienią, a jedna warstwa top coatu wystarczy, żeby dobrze utrwalić - wydajność na ogromny plus. Szukałam po opakowaniu ile może odżywka utrzymać się na paznokciu bez większych uszkodzeń, ale nigdzie tego nie znalazłam, więc pozostało tylko patrzeć ile wytrzyma na moich paznokciach i z tego wysuwać wnioski. Byłam bardzo zaskoczona, kiedy szybciej pojawił się odrost niż jakiekolwiek odpryśnięcie, a maksymalnie wszystko wytrzymało... 2 tygodnie. Po tych 2 tygodniach z jednego paznokcia odpadł mi dosłownie cały lakier w jednym płacie. Tak czy siak jestem bardzo zadowolona z trwałości. Co do działania na płytkę paznokcia to trochę ciężko mi to ocenić, ponieważ paznokcie mam w całkiem niezłym stanie. Jednak kiedy korzystałam z tego produktu to nie zdarzyło mi się żeby paznokieć pękł, rozdwoił się czy połamał, ponieważ był bardzo utwardzony (a z natury mam bardzo miękką płytkę i wystarczy nacisnąć lekko, żeby się wygięła). Jak prezentuje się ogólnie cały zestaw na paznokciach? Jak dla mnie rewelacja, bo faktycznie mamy tu do czynienia z czymś co przypomina żelowe paznokcie. Można również zauważyć, że jest gładka powierzchnia, lśniący połysk, brak odprysków oraz piękny kolor. Z dodatkowych rzeczy cena jest w porządku, a z dostępnością nie ma najmniejszego problemu. Uważam, że ktoś to dobrze przemyślał, zamykając w opakowaniu odżywkę + top coat, bo oba siebie wzajemnie uzupełniają i sprawiają, że kolor na moich paznokciach jest wręcz niezniszczalny przez 2 tygodnie. Na pewno kupię ponownie, bo produkt jest warty swojej ceny.