Vichy Purete Thermale, Lotion Micellaire Demaquillante (Płyn micelarny) (stara wersja)

• 12 sierpnia 2015 o 13:16
    Jest ok
    Kupiłam 200 ml a wolałabym mieć mniejszą próbkę. Dlaczego? Otóż mam mieszaną cerę a ten płyn micelarny jest bardzo nawilżający. Co ciekawe lekko się pieni na płatku. Ogólnie ciekawa rzecz jak macie przesuszona skórę i na zimę. Biodermie (odkurzaczowi) nie sięga do pięt ale lubię go Używam tego produktu od: dawna Ilość zużytych opakowań: kilka
  • 31 maja 2014 o 16:24
    może być ale bez zachwytu
    Płyn wydawał mi się jednym z lepszych produktów Vichy, ale to tylko złudzenie. Demakijaż wykonany tym płynem jest raczej nieprzyjemny. Nie usuwa mocnego makijażu, trzeba pocierać bardzo mocno, miałam podrażnioną skórę wokół oczu i na powiekach. Lepsze będą raczej kremowe płyny do demakijażu. Zapach ma przyjemny i konsystencję również. Niestety wydajność jest dosyć słaba, biorąc pod uwagę ilości wylewanego na wacik płynu, gdy makijaż miałam bardzo mocny, Ogólnie myślę, że może być, ale bez zachwytu. Cena jest dosyć wysoka i za te pieniądze mogę mieć kilka lepszych płynów. Używam tego produktu od: ponad miesiąca Ilość zużytych opakowań: 1 całe
    buffy18
    1 grudnia 2013 o 16:40
    Super płyn
    Używam go już kilka lat - jest naprawdę super. Dobrze oczyszcza, nie podrażnia, nawilża. Robi wszystko czego oczekujemy od płynu micelarnego. Pompka dobrze się sprawdza, nie zacina. Cena przyzwoita - kupuję z reguły w promocji - 45pln za 400ml. Używam tego produktu od: 3lat Ilość zużytych opakowań: 7 opakowań
  • 1 grudnia 2013 o 13:42
    Świetny micel
    Moja mama dostała go do jakiegoś zakupu z Vichy a, że nie używa płynów micelarnych to ja się nim zaopiekowałam:) Swietny płyn i z pewnością jeszcze kiedyś do niego wrócę:) Plusy: *Świetnie zmywa ciężki makijaż *Nie szczypie w oczy i nie podrażnia ich okolic *Ładne, proste i wygodne opakowanie *Dostępny w prawie każdej aptece *Wydajny (200 ml wystarczyło mi na około 1,5 roku z tym, że nie używałam go codziennie) Minusy: *Skóra odrobinę się po nim lepi (ale nie odejmę gwazdki za to bo po zmyciu makijażu i tak myję twarz płynem Babydream) *Cena Mam zamiar wypróbować jeszcze różowy płyn z L\'Oreal ale jeśli się nie sprawdzi to wrócę do Vichy. Używam tego produktu od: ok.1,5 roku Ilość zużytych opakowań: 1 (200ml)
  • 11 sierpnia 2013 o 13:09
    bardzo fajny ale pompka wkurza
    miotam się między micelami biodermy, vichy i la roche posay \\ndobrze zmywa makijaż, nie podrażnia, wydajny - starcza na prawie rok przy używaniu tylko do wieczonego zmycia makijażu \\nwkurza pompka, nieraz oblałam pół łazienki wrrr a wersje 200ml po prostu nie są opłacalne więc musze się męczyć z pompką ;)