Wella Shock Waves, Lakier `Trwałość na maxa` (Maksymalne utrwalenie)

• 31 sierpnia 2011 o 17:49
    NIE, NIE I JESZCZE RAZ: NIEEE!
    Moim zdaniem jest to produkt po prostu fatalny, nie miałam w życiu gorszego lakieru. Zawiodłam się na całej lini. Skleja włosy po prostu masakrycznie i nijak nie da się go zmyć. Myję włosy rano i gdy zostawiłam je na noc z tym lakierem to po przebudzeniu miałam jedną wielką szopę. Plus megaduszący zapach. Naprawdę nie polecam nikomu; nawet dla tych, dla których liczy się trwałość i dobre utrwalenie! Nie kupujcie go! Używam tego produktu od: 4 dni Ilość zużytych opakowań: w trakcie pierwszego
  • 22 lutego 2011 o 20:33
    Najlepszy!
    Teraz ten lakier jest w czerwonym opakowaniu! Jako jedyny (a próbowałam wszystkie) nie pozostawia białego nalotu, bez względu na to ile się go użyje. Trzyma dobrze. łatwo się daje wyczesać. Nie znalazłam lepszego. Używam tego produktu od: kilku lat Ilość zużytych opakowań: więcej niż 10
  • 29 kwietnia 2010 o 11:09
    Nie polecam
    Bardzo mi się nie podobał. Miewałam lepsze lakiery za 5 złotych. Po kolei: zapach mocno duszący, bardzo sklejał włosy, nawet użyty w minimalnej ilości. Włosy po spryskaniu stały się sztywne, matowe - można było je niemal "połamać". Mało wydajny, szybko mi się skończył. Utrwalenie też nie takie super, lekka mżawka sprawiła, że włosy mi się skręciły. Szkoda pieniążków na ten lakier. Używam tego produktu od: 2 miesiące Ilość zużytych opakowań: 1
    hexe75
    18 lutego 2010 o 12:28
    Nie dla mnie
    Jedyne do czego nie można się przyczepić to utrwalenie, które jest naprawdę całodzienne a nawet całonocne. Poza tym nic mi się nie podoba. Lakier mocno usztywnia włosy i je przesusza. Niewyczesany jest na drugi dzień widoczny na włosach i "dosprayować się" nie sposób. Ma marny atomizer i włosy trzeba utrwalać małymi partiami. Fryzura trzyma się co prawda, ale wygląda sztucznie i płasko. W razie jakiegoś deszczu lub śniegu moje włosy można potem kroić nożem. Przy Tafcie dodającym objętości Wella wypada po prostu blado. Zdążyłam się już przyzwyczaić do puszystych włosów i lakier ten mnie nie zadowala nawet w najmniejszym stopniu. Na szczęście dostałam go w prezencie. Sama na pewno go nie kupię. Używam tego produktu od: dwóch miesięcy Ilość zużytych opakowań: jedno
  • 2 lutego 2010 o 10:47
    bardzo pozytywne zaskoczenie
    nie spodziewalam sie ze kosmetyk za 12 zlotych z drogerii moze byc tak porzadny. faktycznie, maksymalnie utrwala fryzure, nie tworzac przy tym efektu helmu na glowie. nie przeciaza wlosow, daje sie wyczesac nie powodujac jednoczesnie opadniecia calej fryzury. szczerze polecam. Używam tego produktu od: 2 miesięcy Ilość zużytych opakowań:1