Astor Seduction Codes, No 4 Volume + HD Perfection Mascara Pogrubiający tusz do rzęs

tudaria
    27 lutego 2019 o 10:14
    pięknie rozdziela długie rzęsy
    Polecam go mimo iż wiem że ten tusz ma wiele nieprzychylnych opinii ale dla mnie jest całkiem dobry. Duża i gęsta szczoteczka ładnie rozdziela i rozczesuje. Trochę pogrubia. Upiększa długie rzęsy. Nie pozostawia nieestetycznych grudek. Nie kruszy się i utrzymuje się bez problemu cały dzień. Podoba mi się bardzo jego opakowanie, które mieści 10.5 ml produktu. Można go spotkać na promocji w drogeriach rossman a regularna cena to około 30 złotych. czy całkiem ok jak na tak dobry tusz.
    Zalety:
    • ładnie rozdziela rzęsy
  • 10 lutego 2018 o 14:49
    Tusz Astor Seduction Codes
    Dla mnie ten produkt nie odpowiada , kupiłam go z ciekawości niegdyś firma Astor była znana i doceniana ale akurat ten produkt mnie rozczarował i to bardzoooo . Jest bardzo mało wydajny , na moje rzęsy nie działa tak jak powinien nie pogrubia ich jedynie pokrywa i daje wrażenie mocno czarnych . Już więcej go nie kupie .
    Wady:
    • mało wydajny , nie pogrubia rzęs
    MarieM1
    7 lutego 2018 o 0:51
    Fajny
    Zatrwożona ogromem nieprzychylnych opinii, postanowiłam działać. Dawno nie używałam maskary innej niż colossal volum' i big shot z Maybelline - i te są zdecydowanie moimi ulubionymi - więc mogę nie do końca pamiętać efekt, jaki pozostawiały po sobie tusze, których używałam wcześniej (a i rękę z pewnością mam bardziej wprawną niż wcześniej), ale jak na razie seduction codes no 4 zajmuje u mnie miejsce no 2 (lub, jeżeli nie chcemy liczyć dwóch poprzednich jako jednej - 3), a pamiętam, że wcześniej używałam też tuszu z tej samej serii, tylko pomarańczowego (?) i też mi się podobał. Oczywiście tuszy z Maybelline nic nie przebije, ale temu nie mam za dużo do zarzucenia.
    Zalety:
    • ładnie pogrubia, wydłuża i podkręca;
    • efekt jest naprawdę widoczny na rzęsach;
    • przy odpowiednim użyciu - nie skleja (mam tutaj na myśli to, że przy odpowiednim użyciu nie skleja przy kolejnych warstwach, jeżeli chcecie nałożyć tylko jedną/dwie - jest bardzo łatwy w pracy);
    • cena też jest w porządku.
    • Tusz spełnia więc, i to w sposób zadowalający, wszystkie zamierzone funkcje.
    Wady:
    • wydajność (Maybelline nie zostaje jednak w tym przypadku daleko w tyle) pozostawia wiele do życzenia; po jakimś czasie tusz wysycha i przy nakładaniu robią się nieładne grudki;
    • trwałość też nie jest perfekcyjna - wiem, że nie jest to tusz wodoodporny, ale - mimo wszystko - mógłby sobie radzić lepiej ze łzami, deszczem i śniegiem.
    Drogeria Natura
  • 27 listopada 2017 o 21:57
    Kolejny wielki zawód :(
    Tusz kupiłam w CND w Rossku i zapłaciłam za niego na szczęście niecałą dyszkę. Nigdy nie próbowałam tuszy z Astora i w zasadzie spotkał mnie wielki zawód. Trzeba dużo się naszczotkować, a efekt końcowy i tak ledwo zauważalny. Nie, nie, jeszcze raz nie!
    Zalety:
    • ZALETY:
    • Nie dostrzegam niestety :(
    Wady:
    • tusz od początku jakis suchawy w swej formule,
    • szczoteczka mało nabiera kosmetyku,
    • rzęsy delikatnie wydłużone, zero pogrubienia i podkręcenia
    • szczoteczka ostra (cieżko nią operować, aby nie dziubnąć się w oko),
    • rzęsy po wytuszowaniu jakieś liche.
  • 25 października 2017 o 0:35
    Nie pogrubia
    Od jakiegoś miesiąca już się z nim męczę.. -Mimo otwarcia go miesiąc wcześniej lub nawet dwa przed codziennym używaniem(+miesiąc codziennego malowania) , konsystencja tuszu nie poprawiła się.. -jakaś rzadka nie jest, ale zostawia bardzo mało tuszu na rzęsach, które w dodatku 'oklapują' i sklejają się -żeby osiągnąć zadowalający efekt potrzebne są z 3 warstwy -troszkę się kruszy, ale nie odbija na powiece(przy normalnej pogodzie) -szczoteczka jest dziwna, co dodatkowo pogarsza sytuację -cena w promocji 13-16zł, ale na pewno więcej go nie kupię