Chanson d'Emotions Chanson du Soleil EDT

• 9 lutego 2005 o 22:07
    Idealny na lato POLECAM
    Doskonały na lato, świerzy, ma w sobie coś co odróżnia go od innych perfum. Gdy ich używałam, każdy pytał co to za zapach. Kupiłam je za granicą za w przeliczeniu około 30 PLN, niestety w Polsce perfumy są droższe i kosztują około 50 PLN. Mimo to polecam! ZAPAH NIESAMOWICIE TRWAŁY!!
  • 1 stycznia 2005 o 23:01
    cytrynka
    Zapach bardzo odpowiedni na latko, bardzo świeży, cytrynowy, lubie go stosować na całe ciało. Niesamowicie rześki zapach choc może wydawać sie aż nieco kwaśny...Dlatego właśnie nie polecam na zime.
  • 30 sierpnia 2004 o 8:35
    ...Sunny...
    Zapach rześki owocowy...taki bardzo słoneczny... Przyjemny dla nozdrzy... Ja miałam mgiełke do ciała...i z trwałaoscia to tj z mgiełkami bywa...;) Ale zapach sam w sobie po jakimś czasie mi sie znudził i odsprzedałam reszte:D Nie mogę dać wiecej niż 3*** bo tak na dobrą sprawę nie jest to kosmetyk wszechczasow...zapach letni ale nie powalający...