Pierre Arthes Mascara Extra Volume X3 (Tusz pogrubiający)

• 6 czerwca 2012 o 18:18
    fajny tusz:))) Jako jedyny prawidziwy niebieski
    kupię go pewnie jeszcze nie raz:) Szukałam długo niebieskiego tuszu...ale prawdziwie niebieskiego...nie granatowego, jak inne firmy miały w asortymencie. I przez przypadek znalazłam u siebie w małej drogerii. Rzęsy sąna prawdę nieeebieskie.... Super efekt. Dodatkowo tusz trzyma się spokojnie caly dzień, nie osypuje się, nie kruszy. Szczoteczka zwykła a tylko taką lubię, nie lubię tych sylikonowych. Tylko taka na prawdę podkreci i wydluży mi rzesy. Dalam za nią 15 zl i jestem bardzo zadowolona;) Używam tego produktu od: tygodnia Ilość zużytych opakowań: w trakcie jednego
    UoLa
    22 czerwca 2010 o 13:02
    od Babci :)
    Tusz kupiła mi Babcia pod choinkę, na początku myślałam, że to jeden z tych co odstawie do pudełka i szybko o nim zapomnę. Używam go jako bazę pod tusz maxfactora, ale zauważyłam, że świetnie rozdziela rzęsy i je wydłuża (nawet troszkę podkręca). Ma całkiem ładny zapach no i jest bardzo wydajny. Jestem zadowolona, tusz godny polecenia :) Używam tego produktu od: 6 miesięcy Ilość zużytych opakowań: w trakcie 3
    isa666
    31 października 2006 o 13:30
    To był mój 1. tusz!
    Pamiętam go dokładnie, kupiła mi go mama na jakimś bazarku :D Był on moim pierwszym tuszem(a było to parę lat temu). Pamiętam jak mordowałam się z tą szczoteczką, żeby ładnie i równo nałożyć tusz :lol: Gdy jednak już nałożyłam go rzęsy naprawdę były pogrubione i ładnie podkreślone :ehem: Jedynym i dużym minusem była trwałość - tusz szybko się osypywał i równie szybko zasychał w opakowaniu :( Mimo to wspominam go z sentymentem. Daję 3 gwiazdki, bo jak na pierwszy w moim życiu tusz sprawdził się nie najgorzej :-) Używam tego produktu od: Ilość zużytych opakowań: 2
  • 22 sierpnia 2006 o 14:56
    super podkreśla urok oczu
    Zachętą jest niska cena u mnie kosztuje 12 zł,jeśli chodzi o wydajność starcza mi na kilka miesięcy -tusz nie skleja rzęs, -nie rozmazuje sie, -jestem z niego bardzo zadowolona, nigdy mnie nie zawiódł -ładnie podkresla oczy EDIT Dodaje gwiazdkę i oceniam na 5*, sprawdza sie w każdej sytuacji zarówno przy ostrych upałach, jak i w deszczowych dniach, jest niezastąpiony. Używam tego produktu od:mhm 6-7 lat Ilość zużytych opakowań:kilkadziesiąt
  • 5 grudnia 2005 o 8:41
    kolejna dobra decyzja
    To moja trzecia maskara tej firmy i kolejny strzał w dziesiątkę. Rzęsy pokryte są barrrrdzo czarrrrną czerrrrnią :) Nie są sklejone, ładnie wyglądają nawet po nałożeniu czterech warstw. Tusz nie kseruje się, łatwo się nakłada. Ustępuje jakością wersji XXL, ale też jest dobry. Jedyne, do czego mogę się przyczepić, to po dwukrotnym pomalowaniu dolnych rzęs po upływie kilku godzin zaczyna się osypywać. Nie jestem pewna, czy to wina tuszu czy moich bardzo długich dolnych rzęs, czy też nałożenia przesadnie dużej ilości specyfiku. Zostawiam 4*, jeśli osypywanie się zwiększy, obniżę ocenę. 27.12.05. No nie, jednak obniżam ocenę i to maksymalnie. Opsypywanie się jest nie do wytrzymania. Wyglądam, jakby mi ktoś przyłożył. Kiedy sie pomaluje dolne rzęsy, to w ogóle nie ma sensu wychodzić z domu, bo dojdzie się do pracy i już trzeba się zamykać z lusterkiem i poprawiać usterki. Odradzam.