Alessandro Nail Control System, X-TRA Nail Hardener

A.S.
    5 maja 2007 o 20:45
    Długie,mocne,twarde paznokcie!
    Używałam tę odżywke 2 lata temu, na moich słabych rozdwajających się paznokciach zdziałała cuda. Miałam długie i twarde paznokcie jak bym miała tipsy. Niestety nigdzie na dzień dzisiejszy nie mogę jej znaleźć, a inne odżwyki tej firmy nie działają tak na moje paznokcie. Używam tego produktu od: 1rok Ilość zużytych opakowań: 2
    Lolka
    28 września 2006 o 16:41
    bardzo dobra
    Podpisujęsię pod większością opini, kupiłam ją b.dawno, poprawiła stan moich paznokci w kilka dni, nie wiem czy rosły szybciej ale były białe,zdrowe,mocne i nie łamały się ani nie rozwajały, jedna z niewielu odżywek która jest tak skuteczna a paznokcie mam tak liche jak mało kto. Po tej odżywce były inne odżywki ale mniej skuteczne dlatego ją właśnie polecam. Odejmuję jedna gwiazdkę ponieważ tak jak dziewczyny zauważyły po pewnym czasie zaczyna odłazić, i gęstnieje. Jednak polecam osobom które chcą osiągnąć spektakularny efekt w mozliwie krótkim czasie. Używam tego produktu od:1,5 roku Ilość zużytych opakowań:drugie
  • 15 września 2005 o 18:27
    Złazi płatami :-(
    Kupilam w akcie desperacji, gdy chcialam ratowac moje wciaz rozdwajajace sie paznokcie, ktorym NIC (czytaj: wszelkie "cud-odzywki" Sally Hansen) nie pomoglo. Po przeczytaniu recenzji pomyslalam ze w sumie moze warto troche dolozyc, skoro preparaty SH (ze juz o tanszych "odzywkach" nie wspomne...) na mnie nie dzialaja. Udalam sie do Douglasa i nabylam za 50zl ten zielony utwardzacz. Najpierw usilnie probowalam walczyc z nim przez tydzien, stosujac sie do zalecen producenta i kladlam kazdego dnia po jednej warstwie,po kilku dniach chcialam zmyc odzywke i od nowa powtorzyc cala procedure,jednak zmywacza nie musialam uzywac,gdyz odzywka sama po 2-3 warstwach zlazila platami z paznokci :-( :-( cos takiego moglabym wybaczyc odzywce za 5-10zl, ale nie za 50zl! poznawialam proby kilka razy,jaednak za kazdym razem moglam b.latwo odkleic (nie trzeba bylo nawet zrywac) odzywke z paznokci.w koncu dalam sobie spokoj. Zalamana wyczytalam o Nail Tek II, co prawda 2x drozszej odzywce,dlatego z zakupem jeje wstrzymywalam sie, w koncu jednak udalam sie do sklepu kosmetycznego,gdzie pani przekonala mnie mowiac ze na 150%procent pomaga paznokciom,ktorym nic innego nie pomoglo.no ale wracajac do recenzji odzywki Alessandro-po tych paru miesiacach odkad ja nabylam (w marcu) na wizazu przybylo sporo nowych (o dziwo b.pochlebnych) recenzji. ja choc mialam juz zdrowe nie lamiace sie paznokcie(po NTII),postanowilam wrocic do Alessandro, w nadziei ze moze na zdrowszych pazurkach chociaz trzyma sie przyzwoicie (choc w sumie to mijaloby sie z celem odzywki)- no i NIC- odzywka NADAL zlazila platami :-( coz, nie dla mnie ona. pisze to by przestrzec inne wizazanki,by uwazaly i nie ludzily sie,ze to co dziala na mase innych kobiet,podziala i na nie. A co do plusow, moge dodac,ze odzywka ladnie prezentuje sie na paznokciach, ale co mi po tym,skoro efekt ten trwa tylko kilka godzin (gora 1dzien),po czym na paznokciach po odzywce ani sladu :-( daje **, a nie *, bo preparat ten w sumie nie zaszkodzil moim paznokciom
  • 12 sierpnia 2005 o 13:16
    Cudotwórca!
    To najlepsza odżywka do paznokci jakiej używałam w całym moim dotyczasowym (blisko 28letnim ;)) życiu. Po prostu brak mi słów by wyrazić moją wdzięczność - mam ładny kształt pazurów, ale niestety to słabizny straszne, łamią się okropnie a i czasem zdarza im się rozdwajać. W dodatku w chwilach stresu zdarza mi się je obgryzać, do czego przyznaję się ze wstydem :( Przetestowałam masę utwardzaczy i odżywek, z różnych półek cenowych. Jedne lepsze, jedne gorsze, ale efektem Alessandro bije wszystkie na głowę! Wreszcie mam mocne, twarde pazurki, odporne na uderzenia, nie rozdwajają się - długie bardzo nie są, bo ja nie lubię długich paznokci i spiłowuję je, krótsze pazurki mnie zadowalają - ale gdybym chciała, to z tym utwardzaczem wyhodowanie długich wydaje mi się całkiem realne. Cudowny, magiczny preparat, wart każdych pieniędzy. Polecam zdesperowanym, które przetestowały już wszystko i uważają że na ich paznokcie już nic nie zadziała - sama byłam o tym przekonana, aż na mojej drodze stanął ten utwardzacz :) Będę go zawsze kupować, choć póki co, chcę teraz wypróbować któryś ze słynnych Nail Teków :)
    ewunia2
    13 lipca 2005 o 21:32
    Brak mi słów:D
    To mój KWC!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! , jestem pod wielkim wrażeniem tej kuracji:love: Wszyscy myślą, że mam tipsy :DOdkąd jej używam moje paznokcie są naprawdę nie do poznania tzn. ogólnie mam paznokcie ok , ładna płytka i ładny kształt ale zawsze stało się coś, że paznokieć pękł, zrobił się zadzior, rozdwoił.Teraz nie ma to miejsca.Paznokcie na pewno nie rosną szybciej ale tego producent nie obiecuje, ale paznokcie są tak mocne , że nawet jak sobie rosną tak powoli jak moje to jestem zmuszona spiłować je już tylko dlatego , że są za długie, więc można sobie wyobrazić jak dobra jest ta "odżywka". Nie zamienię jej na żadną inną i choćby podrożała o 100% kupię ponownie.