Clearasil Complete, Oczyszczające płatki na wągry

• 25 stycznia 2013 o 14:28
    Szajs!!!
    Kiedyś stosowałam aby pozbyć się trądziku,niestety bezskutecznie. zalet: -dostępność -cena -wydajność Wady: -ohydny zapach -szczycie twarz -zawiera alkochol -wysusza twarz -nieskuteczny Używam tego produktu od: dawno temu Ilość zużytych opakowań: dużo
  • 4 marca 2012 o 13:31
    Nawet, nawet...
    Obecnie produkt ma nową szatę graficzną. Od zawsze miałam problem z wągrami, bo mam cerę mieszaną, ze skłonnością do przetłuszczania w strefie T. Peelingi nie pomagają, a dobrą robotę tak naprawdę robi jedynie kosmetyczka i oczyszczanie skóry. Niestety, nie jestem w stanie uczęszczać na takie zabiegi równo co dwa tygodnie, więc szukam różnych "desek ratunku". Nieco zraziłam się do płatków na wypryski tej firmy, bo nie pomagały, a wręcz nasilały powstawanie krostek. Kupiłam płatki na wągry i..miłe zaskoczenie. Co prawda, nie usuwa już istniejących wągrów, co jest jego największym minusem. Ale zapobiega powstawania nowych. Z tego jestem bardzo zadowolona, bo wcześniej trudno było mi się z tym uporać. Zaletą na pewno jest płyn w którym nasączone są płatki, oraz "drapiąca" ich powłoka, która dociera głęboko w naskórek i usuwa np makijaż, który w moim wypadku najwięcej zapycha pory. W zasadzie mogę polecić ten kosmetyk, ja będę go stosować tak długo, dopóki będzie działał. A usuwanie istniejących wągrów muszę nadal pozostawiać kosmetyczce. Używam tego produktu od: Miesiąca Ilość zużytych opakowań: W trakcie 1-wszego
  • 19 sierpnia 2011 o 17:49
    Mam niemiłe wspomnienia z tą firmą ;/
    Kupiłam je jakieś 5 lat temu (wówczas pojawił się po raz pierwszy trądzik u mnie i wągriska). Same płatki mi się podobały, fajnie zapakowane, ale kosmetyk ma działać !!! Nie usuwa wągrów, skóra była bardzo wysuszona, a to było przyczyną kolejnych wykwitów na skórze, czuć było alkoholem. Tragedia, teraz mam też wypryski, ale o wiele mniej i wiem, że podstawą pielęgnacji jest także nawilżenie skóry (choć mam tłust w strefie T), bo jeśli używamy mocnych \'wysuszaczy\' np alkohol to jeszcze gorzej na tym wyjdzie. Nie kupujcie, szkoda kasy i nerwów! Używam tego produktu od: tak jak wcześniej pisałam kupiłam je jakieś 5 lat temu (używałam przez 2-3 tygodnie) Ilość zużytych opakowań: jedno
    Framme
    18 maja 2010 o 7:22
    Polubilam:)
    Wlasnie zrobilam przeglad mojej buzki i wyszlo na to, ze wiekszosc (wiadomo, ze nie wszystkie) wagrow zniknela. Zaskorniki to moja zmmora, wiec jestem bardzo zadowolona! Po za tym,nawet gdyby platki wagrow nie usunely wcale to i tak kocham sposob w jaki ten kosmetyk oczyszcza skore. Wysusza- fakt. Zapach- intensywny, ale mnie odpowiada. Po za tym sa bardzo wygodne w uzyciu, szybko, sprawnie... Czyli tak: Plusy: - swietnie oczyszcza - ladnie pachnie - duza czesc wagrow zniknela - przyjemne w uzyciu: szybko i sprawnie - dosyc tanie Minusy: - no wysuszaja(ale jak sie do tego jakis krem nawilzajacy pozniej uzyje to nie ma problemu) Czyli jak dla mnie wiecej zalet niz wad:) Używam tego produktu od:3 tygodnie? miesiac? Ilość zużytych opakowań:w trakcie 1
  • 1 kwietnia 2009 o 17:28
    beznadziejne
    Kupiłam te płatki z nadzieją pozbycia się wągrów niestety nic nie pomagają! minusy; -wysuszaja skórę -nie usuwa wągrów -intensywny i nieprzyjemny zapach plusów jak dla mnie nie ma żadnych! Używam tego produktu od:niedawna Ilość zużytych opakowań:1