Diadem Konturówka wodoodporna do oczu w płynie, z pędzelkiem

• 10 maja 2014 o 0:28
    Cudowny!
    Eyeliner kupiłam przypadkiem. Potrzebowałam czegoś na szybko i pani w drogerii poleciła mi właśnie ten niewinnie leżący na wystawie sklepowaj liner za niecałe 17 zł.. Nie zawiodłam się! + super czarny + wygodny aplikator, zrobienie kreski trwa 3 minuty + trwały + w miarę tani + bezzapachowy + nie podrażnił oczu (noszę szkła kontaktowe) + łatwy w demakijażu + wodoodporny + nie odbija się na powiecie - na sam koniec dnia może się lekko rozmazywać no ale nie przesadzajmy, caaaaaały boży dzień na moich tłustych powiekach bez migracji to naprawdę bardzo dobry wynik. Sumując: bardzo dobry eyeliner, kupię ponownie :D Polecam Używam tego produktu od: 5 mc Ilość zużytych opakowań: 1
  • 23 sierpnia 2013 o 21:52
    jak ktos zna lepszy ajlajner niech pierwszy rzuci kamieniem:)
    kocham:) dla mnie nr jeden:) kupowalam rozne ELinery.. w roznych cenach i te maksymalnie drogie i te srednio drogie..i kazdy byl beznadziejny a to pędzel zly, a to pisak suchy, a to plastik farba i moge odrywac od powiek...itp itd. I kupilam diadema, zakochalam sie od razu i dzisiaj nie wyobrazam sobie zycia bez niego! pedzel max wygodny farba extra trwala , gleboka czern super aplikacja cena smiesznie mała. SUPER! oby wiecej takich kosmetykow! Używam tego produktu od: od lat Ilość zużytych opakowań: wiele wiele
  • 29 sierpnia 2012 o 14:01
    Zaskakująco dobry produkt
    Kupiłam ten liner trochę z rozpędu, na zasadzie "o, jakie to tanie" a potem trochę sobie w duchu wyrzucałam, że wydawanie pieniędzy na tani badziew nie jest żadną oszczędnością. Było to jednak zanim przetestowałam produkt kompletnie mi nie znanej polskiej firmy, bo po tym, jak narysowałam nim kreskę na dłoni, zdziwiłam się, jak fajnie rysuje. Używam go od 3 miesięcy i jak dla mnie nie ma chyba żadnych wad - kreska jest trwała, gęstość tuszu dobra, pędzelek wygodny i precyzyjny, czerń głęboka - nie ma mu czego zarzucić. Używam tego produktu od: 3 miesięcy Ilość całych opakowań: w trakcie pierwszego
    AGieU
    15 czerwca 2011 o 14:43
    Fajny
    Jest to jeden z lepszych eyelinerów jaki dotychczas używałam. Kupiłam go jakieś trzy lata temu, i nadal go mam i spisuje się dobrze. Pędzelek jest świetny, z łatwością można zrobić idealną kreskę, i chudszą i grubszą :) nie trzeba mieć idealnej wprawy :) Największą wadą jest to, że czasem szczypią mnie oczy od niego ;/ A największą zaletą jest cena - nie pamiętam dokładnie ile za niego zapłaciłam, ale na pewno nie więcej niż 10 zł. Używam tego produktu od: około 3 lat Ilość zużytych opakowań: pierwsze w trakcie
    fca
    19 maja 2011 o 18:52
    Super
    Jest to mój pierwszy eyeliner i jestem z niego bardzo zadowolona. +cena +trwałość +głęboka czerń +wydajny +szybko schnie +gdy ma się już wprawę można zrobić szybko delikatne kreski Nie jest to mój KWC tylko dlatego ponieważ nie próbowałam na razie innych i czekam, ale nie z niecierpliwością aż ten się skończy :D Używam tego produktu od: 2 lata Ilość zużytych opakowań: 1 cały czas w trakcie