Dermedic Hydrain 2, Krem-żel pod oczy o przedłużonym działaniu (stara wersja)

Harrods
    14 maja 2014 o 11:14
    Nic nie robi
    Krem nic nie zrobił. Na szczęscie nie zrobił też krzywdy, nie podrażnił. Ale nie nawilżył ani nie zmniejszył opuchlizny pod oczami. Najgorsze było to, że nic a nic nie nawilżał. Używam tego produktu od: używałam go przez miesiąc Ilość zużytych opakowań: jedno
  • 16 lutego 2014 o 16:00
    Przyjemny
    Kupiony promocyjnie za 10 zł - według mnie cena regularna jest ciut za wysoka. Przyjemny lekki, raczej krem niż żel. Nawilża, cudów nie czyni. Zapach ma neutralny, nie jest tłusty, nie podrażnia jeśli niechcący wpakuje się go do oka. Nadaje się na dzień, bo wchłania się szybko. Zaskakująco wydajny. Używam tego produktu od: 4 miesięcy Ilość zużytych opakowań: kończę pierwszą tubkę
    agacm
    24 stycznia 2013 o 23:51
    Faktycznie nawilża
    Jeżeli chodzi o właściwości nawilżające, to faktycznie spełnia swoją rolę. Skóra po nim jest delikatna i mięciutka. Jednak żałuję, że nie likwiduje cieni pod oczami, bo to jest chyba mój największy problem jeżeli chodzi o skórę w tych okolicach. Dlatego też szukam dalej:) Używam tego produktu od: miesiąca Ilość zużytych opakowań: w trakcie pierwszego
    L_ka
    9 grudnia 2012 o 1:08
    hmm
    Kupiłam 2 szt. jakiś czas temu podczas promocji i po pierwszej tubce drugą odpuściłam aż do teraz. Drugie podejście w zasadzie potwierdziło to co pierwsze - formuła jest za lekka jak na moje preferencje. Co do potrzeb to jak się okazało nie jest tak źle jak się wydawało przy pierwszej tubce - mimo kremowo-żelowej konsystencji dobrze poradził sobie z nawilżeniem. Prawdopodobnie dlatego że teraz trafił na okres letnio-jesienny, a wcześniej była to wiosna, więc jednak potrzeby skóry po zimie sporo większe. Zapach tolerowalny - nie lubię zbyt intensynie pachnących kremów. Ceny regularnej w mojej opinii nie jest jednak wart. Za tę dostałby pół gwiazdki w dół. Używałam tego produktu: ostatnio: sierpień-paźdz. Ilość zużytych opakowań: 2
    dem
    23 września 2012 o 13:47
    wracam co jakiś czas
    Nie mam większych problemów z podrażnieniem oczu itp. a jak mam to używam czego innego, więc nie wiem czy jak pisze producent zapobiega podrażnieniom. + piękny zapach + lekka i wydajna konsystencja + działanie nawilżające + nie naciąga skóry jak to się czasem zdarza w kremach + nie podrażnia oczu +produkt polski -cena troszkę wysoka jak na kremik tylko nawilżający więc kupuję tylko w promocjach Wielkiego szału nie ma, ale jest przyjemny i co jakiś czas kupuję opakowanie i używam sobie co pare dni, zależnie od humoru bo zapach jest piękny! Używam tego produktu od: 2 lat Ilość zużytych opakowań: nie pamiętam ile ale już dobrych parę :)