Thierry Mugler Angel Celestial Hair Conditioner (Odżywka do włosów z linii `Angel`)
dodaj swoją opinię i zdjęcia do produktu
Zgłaszająca osoba: neuily
Odżywka jest uzupełnieniem do szamponu Angel. Natychmiast powiększa objętość włosów nadając im przepysznie czarujący zapach. Równocześnie odżywcze właściwości masła Karite sprawiają, iż włosy stają się jedwabiście gładkie i lśniące.
przywiozłam sobie kiedyś z zagranicy tą właśnie odżywkę i używałam na wielkie okazje. Włosy świetnie się
rozczesywały- nawet kiedy je rozjaśniłam i wiadomo...
Produkt zachowywał bardzo długo swoją świeżość i mogłam sobie pozwolić na używanie go od czasu do czasu, nie psuł się, może z powodu zawartości alkoholu niestety. Ujął mnie zapach kosmetyku- włosy po użyciu odżywki rzeczywiście długo pachniały Angelem i jak w przypadku balsamiku- nie musiałam używać perfum tego dnia.
Obecnie sytuacja się zmieniła- często tlenię włosy i nie użyłabym tej odżywki, bo może nie byłoby to bezpieczne, ale naonczas- przed farbą i po pierwszym farbowaniu odżywka zadziałała bardzo dobrze! Poza tym- cena horror.
Używam tego produktu od: zakończyłam- niestety droga
Ilość zużytych opakowań: 1
Cieszę się, że kupiłam go na wyprzedaży za 1/5 ceny, bo jakbym wydała 125zł to....! :)
Mam włosy łamliwe i dosyć suche, takie co to potrzebują odżywki po umyciu
Niestety odżywka Angel (nawet w połączeniu z szamponem Angel) doprawia je na całego.
Po odżywce włosy strasznie się elektryzują, paskudnie się rozczesują a tekst, że po tej odżywce włosy są jedwabiście gładkie itd. - są pobożnym życzeniem.
Jednak produkt mimo wszystko ma swoje zalety, bo zapach jest tak intensywny, że włosy pachną 2 dni.
Kolega w pracy nawet się mnie spytał: "ale się wyperfumowałaś" i okazało się, że to włosy :)
Aaaa.. włosów rzeczywiście jakby jest więcej.
A teraz podsumowanie:
Zalety:
+ mocny, długo utrzymujący się zapach
+ włosy nie przetłuszczają się i są dłużej świeże
Wady:
- nie wygładza włosów
- ciężko się rozczesują
- okropnie się elektryzują
- moim zdaniem nie ma żadnych właściwości odżywczych
- opakowanie - okropnie ciężko się wyciska
Jak na tą cenę spodziewałam się naprawdę czegoś "Łał" a jest jedno wielkie "Buuuuu".
Zwykłe półkowe odżywki za ponad 7zl są zdecydowanie lepsze.
Jednak użyję ją czasem - dla zapachu :)
Używam tego produktu od: 2 tygodni
Ilość zużytych opakowań: 2 użycia
Podczas używania tej odżywki - zapach Angel roztacza się naprawdę w całym domu . Jest bardzo intensywny ( jak mleczka do ciała ) . Odżywka bardziej przypomina maskę - jest jasnoniebieska , gęsta i muszę ją rozetrzeć w dłoniach przed nałożeniem na włosy . Wyciskanie odżywki z tej tuby to horror - Angel ma fatalne opakowania - jeżeli chodzi o plastik , jest na tyle twardy , że muszę włożyć trochę siły w wydobycie tej odżywki . Odżywkę należy pozostawić na włosach na 10 minut i spłukać . Z odżywieniem włosów i ich wygładzeniem radzi sobie średnio *** , ale wspaniale powiększa objętość włosów ***** włosy są niesamowicie puszyste , lekkie i baaaardzo pachnące - pachną całą dobę .