Eau Thermale Avène Soin Apaisant Contour Des Yeux (Kojący krem pod oczy dla skóry wrażliwej) (stara wersja)

• 2 stycznia 2016 o 22:00
    Pielęgnacja dla młodej skóry
    Bardzo lekki i delikatny, ale odpowiednio nawilżający młodą skórę. Krem jest także niezwykle wydajny ze względu na formułę oraz trafne opakowanie. Nie jest to jednak produkt charakterystyczny, o wyjątkowych cechach. Z tego też powodu znalezienie odpowiednika nie nastręcza wielu problemów. Używam tego produktu od: roku. Ilość zużytych opakowań: dwa.
    bojulka
    20 czerwca 2014 o 14:12
    Nie za taką cenę!
    UPDATE: krem jest mega wydajny! Z początku nie robi takiego wrażenia, bo jest gęsty, więc trzeba go sporo wycisnąć, by pokryć całe powieki. Pomimo tego używałam go ponad pół roku stosując obficie rano i wieczorem. Krem jest przyjemny, ale konsystencja gęsta przez co trudniej go nakładać (delikatnie). Tubeczka jest dwa razy mniejsza niż normalnie, a cena raczej należy do wyższych. W porównaniu do np. Eucerinu, który jest dwa razy większy, a działanie ma podobne, nie jest wart swojej ceny. Podsumowując: nie jest zły, ale więcej go nie kupię ze względu na relacje cena-wydajność. Używam tego produktu od: 8 miesięcy Ilość zużytych opakowań: w trakcie pierwszego
    BlueSea
    13 stycznia 2014 o 13:28
    ok
    PLUSY: +szybko, łatwo się wchłania, idealny pod makijaż. MINUSY: - trzeba dosyć dużo zaaplikować, co jest o tyle niefajne że tubka jest bardzo mała. jest to krem który właściwie kończy się po 2 miesiącach przy stosowaniu na dzień i na noc +/- nie zauważyłam żadnej różnicy jeśli chodzi o zmarszczki - chociaż efekt neutralny może należy też wziąć za dobrą monetę - zawsze to lepiej, niż gdyby zmarszczki miały się pogłębić. +/-nie wiem jak sprawdza się pod względem uczuleniowym - mnie nic nie szczypie, ale akurat z tym raczej nie miewam kłopotów Używam tego produktu od: pół roku Ilość zużytych opakowań: prawie 1
  • 31 maja 2013 o 19:33
    Nie za tą cenę
    Delikatny kremik. nie podrażnia mojej wrażliwej skóry , także alergicznej. ma odpowiednią konsystencje, wygodne i ladne opakowanie jest wydajny i bezzapachowy jednak jego wadą jest brak efektów, zdaje mi się, że jakikolwiek krem bym nałożyła pod oczy da taki efekt jak ten, od kremu pod oczy oczekuję więcej Używam tego produktu od: rok Ilość zużytych opakowań: kilka
  • 24 maja 2013 o 19:01
    bardzo fajny
    Bardzo go lubię, nie uczula, nie podrażnia a wręcz koi i zmniejsza opuchlizny. Jeden z niewielu kremów pod oczy, które mogę nałożyć i nie płakać po 5 minutach. Ładnie się wchłania, nawilża skórę i w sumie tyle. Minusem jest cena i małe opakowanie. Używam tego produktu od: 3 miesięcy Ilość zużytych opakowań: w trakcie pierwszego