Estee Lauder Lash XL Maximum Length Mascara (Tusz wydłużający)

FaBella
    20 czerwca 2012 o 15:18
    PROTESTUJĘ!!!!
    Mam kolor brązowy, oczekiwałam wydłużenia. Przeliczyłam się. + Ładny zapach + Piękny odcień brązu. + Nie skleja + W miarę trwały. - Tępy, sm0listy - Ledwo wydłuża - Nieznacznie pogrubia - Cena nieadekwatna do jakości Ile ja się nie musiałam namachać tą toporną szczoteczką aby uzyskać jakikolwiek efekt!!! W ostateczności tusz powędrował do mojej mamy. WSTYD, Estee Lauder, WSTYD! Używam tego produktu od: Maj 2012. Ilość zużytych opakowań: 1 napoczęte.
  • 10 marca 2012 o 13:52
    Dobry.
    Trwały, dobry, trochę się kruszy, nie rozmazuje się, ładnie wydłuża rzęsy, ale nie pogrubia. Są tusze tworzące lepszy efekt pogrubienia, czy wydłużenia(np. Bourjois, Rimmel). Jest zwykły, nawet można powiedzieć przeciętny, ale nie jest zły. ;) Starcza na pół roku co dziennego używania. Używam tego produktu od: 1 rok, już nie używam. Ilość zużytych opakowań: dwa 6,5ml
  • 26 lipca 2011 o 17:43
    fajniusi
    Piękna czerń super wydłużenia razem z zaladka działaja cuda z rzesami,pieknie rozniela rzesy.Ja jestem z niego barzo zadowolona.Jest bardziej naturalny niz lancom definicils.Trwaly choc nie jest wodootporny.Polecam!!! Używam tego produktu od: 6 miesiecy Ilość zużytych opakowań: trzy
    Anzua
    4 lipca 2011 o 19:25
    przyzwoity
    od razu zaznaczam, że miałam tylko wersję MINI tego tuszu, więc nie wiem jak zachowuje się wersja MAXI:) tusz jest OK, wydłuża rzęsy widocznie, ale przy dwóch warstwach skeja:/ myślę,że za tą ceną można dorwać coś lepszego Używam tego produktu od: 5 miesięcy Ilość zużytych opakowań: 1 małe
  • 3 marca 2011 o 12:25
    średni
    Poleciła mi go Pani w sephorze, podobno świetnie wydłuża rzęsy, no cóż, może i tak ale nie moje...za to nieźle je pogrubił i delikatnie rozdzielił. Tusz nie jest zły, ale moim zdaniem podobne efekty można uzyskać tuszami Maybellina czy astora. Używam tego produktu od: 4 lata temu Ilość zużytych opakowań: jedno