Sephora Enlightening Shimmer Compact Powder (Prasowany puder rozświetlający)

• 16 września 2011 o 17:50
    Błyszczy...
    Miałam ten rozświetlacz w odcieniu Pink. PLUSY - miły zapach - wydajny - pięknie rozświetla - nie zapycha porów MINUSY - osypuje się - trwałość ***> do poprawki
    otka_
    21 lutego 2011 o 16:39
    bez "wow!"
    sama nie wiem, co o nim sądzić. przede wszystkim efekt nabłyszczenia jest bardzo delikatny, muszę ostro namachać się pędzlem, żeby było widać coś więcej niż leciuteńki błysk - dlatego dość dobrze nadaje się na dzień, do wykończenia codziennego, niezobowiązującego makijażu. o mocniejszym efekcie można raczej zapomnieć (używam go tylko do rozświetlania, nie na całą twarz) najgorsze jest to, że strasznie się osypuje (dotknięcie pędzlem sprawia, że wysypuje się z opakowania, nałożony na twarz też "osiada" niekoniecznie tam, gdzie powinien). podoba mi się zapach, kwiatowe tłoczenia, cena. dobrze, że nie jest to jakiś brokat, ale drobniutki pyłek, bez efektu odpustowości, nie używam go jednak codziennie, ale od czasu do czasu (jak mi się przypomni, bo efekt jest zbyt słaby, żebym bez niego czuła się "naga") i czekam na wiosnę - może w promieniach słońca będzie spisywał się lepiej :-) Używam tego produktu od: miesiąca Ilość zużytych opakowań: w trakcie pierwszego
    uzunia
    13 kwietnia 2010 o 21:32
    Przyzwoity-4!
    Bardzo go lubię,kolor jaki posiadam to I 10-już go chyba nie ma :( kiedyś był jeszcze dostępny na wyprzedaży. Delikatnie rozświetla,ładnie podkreśla łuk brwiowy czy kości policzkowe bez efektu "festyniara". Ponadto produkt jest bardzo wydajny,mam opakowanie już 2 lata i w ogole nie widać zużycia.Poza tym ma dosc przystępną cene jak na sam rozświetlacz. Używam tego produktu od:2 lata Ilość zużytych opakowań:1
    ffNo5
    21 grudnia 2009 o 7:44
    milutki
    Milutki. Ładnie rozświetla i jednocześnie brązuje (mam odcień mocny brąz). Idealny na policzki jak i na całą twarz. Troszkę drażni mnie delikatny zapach ale jest do zniesienia ;) Używam tego produktu od: kilku dni Ilość zużytych opakowań: jeden
    maen
    2 maja 2009 o 18:25
    Bardzo dobry rozświetlacz
    Bardzo go lubię! :) Dlaczego: *śliczny efekt -niebrokatowy, nietandetny połysk *wydajność -trochę ponad pół opakowania zużyłam w ciągu roku prawie codziennego stosowania *zapach -intensywny, ale przyjemny *nie zapycha mnie *poręczne opakowanie, aczkolwiek już mi się coś w środku ukruszyło *nie brudzi ubrań itp. Jedynie trwałość mogłaby być lepsza. Używam odcienia jasnego, beżowo-srebrzystego, ostatnio wybrałam się do sephory dokupić złotawy i spotkała mnie niemiła niespodzianka -nowe opakowanie i cena 39zł :/ Może jak się pogodzę z tą zmianą (albo okaże się, że coś źle widziałam :)), to go kupię. Używam tego produktu od: ok roku Ilość zużytych opakowań: więcej niż 0,5