Tołpa Dermo Men, Łagodzący balsam po goleniu

• 6 kwietnia 2018 o 12:40
    super balsam!
    Razem z moim facetem bardzo lubimy ten balsam. Sprawdza się super zarówno u mnie jak i u Niego. Balsam nie ma zapachu, który sprawiałby, że nie mogę go używać sama. Mój facet też jest bardzo zadowolony. Balsam jest dosyć wydajny, ma fajne, duże opakowanie, przyjemnie i delikatnie pachnie i super nawilża skórę i łagodzi ją po goleniu. Długo szukaliśmy kremu, który złagodzi dobrze wrażliwą twarz po goleniu i ten daje radę.
    Zalety:
    • opakowania, duża pojemność, delikatny zapach, nawilżenie
  • 5 listopada 2017 o 13:03
    Najlepszy jaki miał mój mąż
    Z tego balsamu mąż był ogromnie zadowolony i jest nadal, na tyle że kończy już bodajże trzecie opakowanie. Wszelkie podrażnienia znikają jak za dotknięciem czarodziejskiej różdżki. Wcześniej był problem, żeby wyjść z domu zaraz po tym jak mąż się ogolił, bo plamy gościły na całej twarzy. Teraz ten problem już nie istnieje. Skóra na buzi jest miękka, a i ten zarost odrasta jakby nieco miększy. Ogromnie polecam. Produkt w ekonomicznej o wygodnej tubie, świetny skład, piękny zapach, ogromna wydajność i rewelacyjne działanie. Czego chcieć więcej?
  • 27 lipca 2017 o 1:46
    Naprawde dziala
    Balsam jest niesamiwity. Ladnie odwieza wygladza i nawilza. A co najwazniejsze koi podrażnienia. Lagodzi stany zapalne po goleniu. Skladniki w wiekszosci naturalne i to chyba dlatego tak dobrze dziala. Wad nie widac. Jest dobry dla osob z cera problematyczna czy sklonna do alergii. Tolpa naprawde robi dobre kosmetyki. Nie trzeba wydawac fortuny
    abag
    8 lutego 2016 o 11:08
    Bardzo dobry
    Przez długi okres moim kwc jeśli chodzi o balsamy po goleniu był Yves Rocher - seria z żeń-szeniem która dwa lata temu została wycofana ale udało mi się wcześniej zebrać spory zapas. Niestety wraz z końcem ostatniej butelki zacząłem poszukiwania nowego produktu. Tołpe z jakiegoś powodu omijałem szerokim łukiem bo opakowanie duże 150 ml krotki okres ważności po otwarciu 3 miesiące... Wraz z wyjazdem służbowym potrzebowałem czegoś małego na wyjazd a własnie w rosmanie zauważyłem wersje mini produktu, która wylądowała w moim koszyku. I sam się zdziwiłem jak konsekwentnie omijany przez zemnie balsam okazał się naprawdę dobrym produktem. Jest on o gęstszej konsystencji która bardzo dobrze rozprowadza się na mojej skórze, a jednocześnie nie zapycha. Balsam potrzebuje chwili, żeby się wchłonął w skórę i zostawia wrażenie takiej maski nawilżającej, ale to w żaden sposób nie przeszkadza - ze spokojem można użyć kremu do twarzy Szybko łagodzi podrażnienia, nie ma uczucia ściągnięcia i całkiem przyzwoicie redukuje zaczerwienia. Skóra jest złagodzona i naprawdę świetnie nawilżona Zapach jest specyficzny taki energetyczny wchodzący w nuty bardziej słodkie.. Ale po chwili znika, więc nie koliduje z zapachem wody toaletowej lub innego pachnidła. Wydajność całkiem przyzwoita duża tuba starczyła mi na jakieś 5-6 tygodni, co w porównaniu z ceną jest całkiem dobrym wynikiem. Są dwie wersje produktu duża tuba 125 ml oraz wersja mini 30 ml która świetnie sprawdza się w podróży. Na co trzeba tez zwrócić uwagę to ważność produktu która wynosić tylko 3 miesiące. Dlatego wersja mini jest idealna na zapoznanie się z produktem. Produkt otrzymuje mocne 4,5 gwiazdki sam nie wiem jak będzie się sprawdzał latem, bo zacząłem używać go w sezonie jesienno-zimowym. Bo może być odorbinę za ciężki. Używam tego produktu od: 4 miesięcy Ilość zużytych opakowań: 3 produkty mini oraz 1 pełne opakowanie