Thalgo Controlamine, Deep-Cleansing Absorbent Mask (Maska oczyszczająco-matująca)

• 18 czerwca 2010 o 10:04
    nieskuteczna
    Droga i nieskuteczna maseczka. Nic nie matuje, nie oczyszcza , mam wręcz wrażenie iz nic nie robi z cerą. Efekt stosowania zerowy. Na jej plus mogę dodać, że nie wysusza, łatwo się nakłada i łatwo zmywa, wydajna. Co z tego skoro efektów brak. Używam tego produktu od: przez kilka miesiecy Ilość zużytych opakowań:1
    ewg
    7 lutego 2010 o 21:21
    Bardzo dobra
    Bardzo dobra maska. Bardzo dobrze oczyszcza skore, rozjasnia, ogolnie sprawia, ze wyglada sie naprawde zdrowo. Po jej uzyciu widac zmniejszona ilosc wypryskow. Jak dla mnie jest tez wydajna mialam male opakowanie 75ml, ktore starczylo mi na jakies 2-3miesiace przy regularym stosowaniu ok 2-3 razy w tyg, teraz mam duze 250ml, ktore mam juz od 2 miesiecy i zuzylam moze 1/4, a chwilami stosuje nawet 4 razy w tygodniu. Jedynym minusem jest cena, ale jest to naprawde dobra inwestycja. Używam tego produktu od: pol roku Ilość zużytych opakowań: w trakcie 2
  • 17 lipca 2008 o 12:56
    Taka sobie maska
    Właściwie to lubię tę maskę, ale z pewnością jest mniej niż dobra. Fakt nieźle oczyszcza,ładnie pachnie ale nie matuje i nie zwęża porów,natomiast nawilża, po nałożeniu skóra nieco piecze.Przy dłuższym stosowaniu uspokaja cerę, tworzy się mniej wyprysków. Stosuję ją 3x w tygodniu. Używam tego produktu od:2 m-ce Ilość zużytych opakowań:w trakcie pierwszego
  • 16 lutego 2008 o 22:01
    dobrze oczyszcza,nie podrażnia
    Bardzo dobra maseczka z glinką, która nie podrażnia i nie wysusza skóry, ale fantastycznie ją oczyszcza! Przy cerze mieszanej w kierunku tłustej ze skłonnością do drobnych wyprysków można jej używać 3 razy w tygodniu. Daje wtedy bardzo dobre efekty - ściąga pory i zapobiega powstawaniu nowych krostek. Ma bardzo ładny delikatny zapach. Polecam ją szczególnie osobom z cerą mieszaną lub tłustą, ale przy tym wrażliwą. Wszystkie inne maseczki oczyszczające i regulujące sebum tego typu były dla mnie za bardzo wysuszające. Ta jest rewelacyjna! Używam tego produktu od: 4 lat Ilość zużytych opakowań: 6