Eveline Cosmetics 3D Silk Effect, Błyszczyk do ust (nowa wersja)

• 9 marca 2018 o 16:09
    Super
    Jestem bardzo zadowolona z tego produktu. Błyszczyk ten dostałam w prezencie. Kolor jaki mam to 252. Jest to kolor nude. Bardzo naturalny, ładny kolor na co dzień ale także na wyjścia. Bardzo dobrze nawilża usta w miarę długo się utrzymuje na ustach. Ładnie się nakłada, nie klei się zbytnio, nie rozwarstwia. Jednym słowem tani produkt warty przetestowania. Ja z pewnością wrócę do niego po inny kolor.
    Zalety:
    • Kolor
    • Nawilżenie
    Wady:
  • 13 lipca 2017 o 15:11
    Super
    Niedrogi błyszczyk, świetnie maluje, nie rozmazuje się, lekko słodkawy posmak, usta wyglądają zmysłowo. Cała paleta kolorów jest do wyboru. Uwielbiam ten błyszczyk .
    Lewese4
    11 listopada 2016 o 22:51
    Fajny
    Błyszczyk bardzo naturalnie wygląda na ustach - jest pół transparentny. Posiadałam ten w kolorze beżowym i jasnoróżowym. Bardzo przyjemnie się go nosiło, nawilżał usta. Był bez smaku i nawet przyjemnie pachniał. Miał bardzo przyjemny aplikator. Ogólnie całkiem spoko.
  • 3 listopada 2016 o 21:51
    Raczej małe 2D
    Błyszczyk kupiony na promocji, miał ładny malinowy kolor więc kupiłam. Oto recenzja: -ładny zapach -miły kolor -nie powiększa ust -jest tani -nie jest trwały -strasznie klejący, lepki -końcówka jest zbyt twarda
    Drogeria Natura
  • 6 września 2016 o 18:49
    Świetny!
    Ten błyszczyk to moje miłe zaskoczenie. Mam go w odcieniu 251. Coś jak koral przełamany pomarańczą. Na ustach prezentuje się cudownie. Jest taki wyważony w kolorze. Subtelny, półtransparentny, bez drobinek. Nie błyszczy nadmiernie. Raczej daje efekt takich przyjemnie wilgotnych warg, co mi bardzo odpowiada. Nie rozlewa się za kontury. Wręcz przeciwnie trzyma się świetnie. Nie klei się za bardzo. Właściwie na ustach nie przeszkadza i ma całkiem przyzwoitą trwałość. Owszem, ściera się , ale nie tak szybko jak błyszczyki Maybelinne na przykład. Bardzo mi za to przypomina te małe błyszczyki Loreala. Tylko one się bardziej kleją. Jak się zetrze, to i tak pozostawia ładną poświatę. Aplikator też ma fajny, bo w formie gąbeczki. Generalnie nie spodziewałam się, że produkt za kilka złotych tak bardzo przypadnie mi do gustu. Napisy na opakowaniu ścierają się niemal natychmiast. Ale nic to, bo poza tym małym mankamentem , to bardzo fajny produkt.