Bioderma Sebium AKN, Active Cream Krem aktywny

BIODERMA Sebium AKN Fluid aktywnie działający na trądzik 30ml

• 22 sierpnia 2018 o 9:43
    Cichy pomocnik :)
    Ten krem jest bardzo pomocny jeśli chodzi o moje niedoskonałości. Smaruje nim twarz codziennie i gdy tylko pojaw i się pierwsza oznaką trądziku po kilku dniach znika :) jest rewelacyjny, nie jest tłusty, dobrze się wchłania i super się sprawdza jako baza pod makijaż.
    Zalety:
    • Skuteczność i zapach są bez zarzutu.
    • Mega wydajny
  • 21 czerwca 2018 o 14:06
    Działa, mocny i skuteczny
    Produkt genialnie wygładza i odkrywa nową skórę - ma duże stężenie kwasów, więc efekt widać już po 1-szym użyciu - to lubię, szczególnie kiedy zależy mi na szybkim efekcie zdrowej, pięknej skóry. Idealna baza pod podkład - wchłania się natychmiastowo. Zastosowany na noc, sprawia, że rano moja buzia jest gładka, promienna i zmatowiona. Mega wydajny - wystarczy kropla aby pokryć całą twarz. Świeży przyjemny zapach i efekt matowej skóry sprawia, że używam go z chęcią i często. Redukuje trądzik, świetny skład bogaty z substancje złuszczające i efekt na skórze - uwielbiam tę perełkę z apteki! Uwielbiam i polecam!
  • 17 czerwca 2018 o 20:09
    Redukuje trądzik już po pierwszym użyciu
    Fluid poleciła mi dermatolog- potrzebowałam czegoś antybakteryjnego, oczyszczajacego i odblokowujacego pory i zluszczajacego. Ten produkt okazał się wybawieniem! Zastosowałam go na noc A rano... szok - skóra wygladzona, koloryt wyrównany, pory niewidoczne, pięknie zmatowiona i ukojona. Uznałam, że użyje go również na dzień i tu takze rewelacja, bo produkt pięknie matuje, natychmiast się wchłania, a makijaż trzyma się cały dzien. Miły zapach, dobry skład (dużo kwasów, więc serio zluszcza i oczyszcza skórę z niedoskonałości), mega działanie i spełnianie obietnic producenta - ten fluid to moja perełka! Polecam.
  • 26 listopada 2017 o 10:41
    Wyjątkowy produkt
    Pierwsze opakowanie dostałam w prezencie. Jak się okazało jest to idealny produkt dla mnie. Ma więcej plusów niż minusów. Cena w aptece ok 35-40 zł, czyli dość sporo jak za 350 ml. Przy codziennym używaniu trzeba pamiętać o używaniu kremu nawilżającego, np. wieczorem lub na noc.
    Zalety:
    • dobrze matuje
    • idealny pod makijaż
    • wydajny - jedne opakowanie starczyło mi na ponad pół roku
    • niedrażniący zapach
    Wady:
    • trochę wysusza skórki - trzeba używać kremu nawilżającego
  • 29 października 2017 o 21:22
    Skutecznie poradził sobie z trądzikiem
    Krem rewelacja, stosuję na noc dla redukcji trądziku. Krem bardzo ładnie odblokowuje pory, dzięki zawartym w sobie kwasom, działa jednocześnie jak peeling enzymatyczny. Rano człowiek budzi się z suchymi skórkami oraz brakiem trądziku. Na dzień trzeba pamiętać koniecznie o kremie z filtrem oraz kremie nawilżającym. Kupiony na promocji za 25 zł
    Zalety:
    • dzięki niemu pozbyłem się trądziku
    • można stosować jako peeling enzymatyczny
    • wydajność produktu
    • nie wysusza skóry
    Wady: