Perfecta Cera Naczynkowa, Krem obkurczający naczynia krwionośne (do cery tłustej i mieszanej)

szpilla
    13 grudnia 2015 o 18:53
    Zmieszana, niezaczerwieniona
    Kremy tego rodzaju kupuję na jesień, aby zabezpieczyć twarz przed efektami zamiany temperatury przy ogrzewaniu c.o. itp. Krem ma bardzo delikatny zapach, lekka, ale jednocześnie pokrywającą lekkim filmem, nietlustym, konsystencje, a przy tym jest niezwykle wydajny, mam go kolejny rok. I tu zadziwia mnie to, że nie widać w nim śladu zepsucia...tzn musi być w nim masakrycznie dużo chemii typu konserwant. Mam go ponad 1,5 roku, tak jak wspominałam, używam go tylko jesienią, na zimę jest zbyt małotłusty, a latem za mało nawilża. Używam tego produktu od: Ponad roku Ilość zużytych opakowań: Ciagle w trakcie pierwszego
  • 30 lipca 2015 o 13:42
    Krem dla mnie!
    Krem rewelacja! Zawsze do niego będę wracać, szczególnie zimą. Plusy. -cena -nadaje się jako baza pod makijaż -nie mam problemu z czerwonymi policzkami -skóra jest nawilżona ale nie błyszczy się -konsystencja jest super, krem wystarcza na długo -ładne opakowanie Minusy. -brak Używam tego produktu od: 2 lata Ilość zużytych opakowań: 3 opakowania
  • 10 maja 2015 o 14:33
    Brak poprawy
    + nawilża + idealny pod makijaż + lekki + przyjemny zapach + nie uczula + nie powoduje wysypu trądzikiem - brak jakiejkolwiek poprawy jeśli chodzi o zaczerwienienia i widoczne naczynka - średni efekt matujący Kupiłam go z nadzieją, że poradzi sobie z moją cerą naczynkową, która jest jednocześnie tłusta i miejscami przesuszona, ale nie widze zadnej poprawy jeśli chodzi o moją różową skórę :( Używam tego produktu od: 3-4 miesiące Ilość zużytych opakowań: w trakcie pierwszego
    tekla45
    17 kwietnia 2014 o 13:44
    Dobry, ale nie ideał- szukam dalej.
    Mam cerę bardzo naczynkową, która i bez powodu się rumieni- sięgnęłam po owy kremik. Zaskoczyła mnie gęsta konsystencja, nie całkiem nadająca się do cery tłustej/ mieszanej. Wchłania się przyzwoicie, ale pozostawia dziwną warstwę ochronną. Łagodzi zaczerwienienia, ale nie działa jakoś specjalnie, szczerze mówiąc jego kolega firmy Ziaja lepiej się spisał (a jest kilka zł tańszy)... Nie wiem czy też nadaje się tak dobrze pod makijaż. Jest OK, ale nie jest ideałem. Nie sądzę bym kupiła ponownie... Używam tego produktu od: 3 tygodni Ilość zużytych opakowań: 1 w trakcie (i raczej ostatnie)
  • 16 stycznia 2014 o 14:27
    nie spełnia swojego zadania
    Krem jest ok w kwestii nawilżenia i odżywienia, ale niestety nie spełnia obietnicy producenta, która dotyczy obkurczenia i zmniejszenia widocznych naczynek. Mam problem z przetłuszczaniem się cery, a dodatkowo podczas zimy naczynka są widoczne zdecydowanie bardziej. Konsystencja kremu jest zbyt ciężka, gęsta, pozostaje na skórze i słabo się wchłania. Nie ma możliwości, aby makijaż wykonany na bazie tego kremu trzymał się dłużej niż godzinę, później zaczynam się świecić i wszystko spływa. Nie jest to krem dla mnie. Mimo atrakcyjnej ceny i dużej dostępności raczej nie polecam do wypróbowania. Zapach kremu po kilku godzinach robi się nieprzyjemny. Nie polecam nawet testować ;-) Używam tego produktu od: 2 miesięcy Ilość zużytych opakowań: 1 w trakcie