Max Factor Silk Gloss

• 21 lutego 2016 o 15:43
    Piękny efekt
    Mam go w odcieniu brązowawym. + przepiękny efekt powiększenia ust + cudownie się skrzy + nie wysusza ust + dość trwały - 30 zł w drogerii za błyszczyk - cena z kosmosu :/ Kupować je jest sens tylko na Allegro - tam są przynajmniej w jakiejś normalnej cenie. Używam tego produktu od: kilka miesięcy Ilość zużytych opakowań: w trakcie 1
  • 4 sierpnia 2014 o 22:59
    Spełnione marzenie sprzed lat...
    Polowałam na te błyszczyki lata temu, jednak szybko mi przeszło. W duchu jednak myślałam sobie, że może kiedyś one wrócą i będę miała okazję je wypróbować. I tak wpadł mi on kiedyś w oko w pewnej drogerii, wśród przecenionych kosmetyków. Bez zastanowienia go kupiłam. Odcień 345 Peach Glow. Błyszczyk ślicznie nabłyszcza usta i daje efekt balsamu, usta są gładkie i nawilżone. Do tego ma przyjemny zapach, waniliowo-karmelowo-budyniowy. Mimo że nie ma go już od lat w regularnej sprzedaży, według mnie nie stracił swoich właściwości, jest wręcz jak nowy. Przynajmniej mam taką nadzieję. Używam tego produktu od: miesiąca Ilość zużytych opakowań: jedno
  • 4 stycznia 2014 o 11:57
    Błyszcząca perełka !:)
    Idealny kosmetyk do ust : balsam , szminka i błyszczyk w jednym :) Uwielbiam go za wydajność, kolor ( piękny ciemny róż ), łatwość z jaką się go aplikuję i delikatne refleksy które pozostawia na ustach ;) Używam tego produktu od: pół roku Ilość zużytych opakowań: 1
  • 14 listopada 2013 o 19:49
    Przez dłuższy czas ze mną!!!!
    :) piękny kolory - miałam jasny róż i ciemniejszy :) długo się utrzymuje na ustach :) pięknie migoczące drobinki :) przyjemny zapach :) dosyć trwały :) miękkie usta Jedno opakowanie błyszczyka starczało mi na jakieś pół roku!!!! :( jak dla mnie jeden - cena... :( nie widzę ich ostatnio w sklepach.... Używam tego produktu od: jakiś czas temu Ilość zużytych opakowań: 2 opakowania
  • 12 września 2013 o 21:33
    nie był zły,ale...
    Tego błyszczyku używałam jako nastolatka, był jednym z moich pierwszych kosmetyków. Zacznę od tego, że nie jest to produkt strasznie kiepski, ale w swojej półce cenowej ma wielu lepszych konkurentów. plusy: +ładnie nawilżał +pięknie się błyszczał +kolor był dokładnie taki, jak w opakowaniu - słodki róż z opalizującymi drobinkami +można było nim osiągnąć różne efekty - od lekkiego makijażu po mocne podkreślenie ust. minusy: -ściekał..strasznie, kleił się niemiłosiernie, jego kosystencja nie przypadła mi do gustu -miał okropny chemiczy smak i zapach, a przy jego właściwościach wszędobylskich nie dawało się tego nie czuć. Po każdym nałożeniu prędzej czy później lądował w ustach i drażnił. -cena...kiedyś kosztował chyba ponad 30 złotych i nie uważam, żeby był tego wart. Podsumowując: może się podobać, dla mnie wyklucza go jego konsystencja i zapach. Poza tym znam kosmetyki w niższym przedziale cenowym, które potrafią być o wiele lepsze. Używam tego produktu od: używałam około 7 lat Ilość zużytych opakowań: półtorej, pół oddane młodszej koleżance.