Perfecta Moc Minerałów, Wygładzający żel do mycia twarzy z mikrogranulkami

• 12 listopada 2019 o 17:06
    Żel
    A więc tak żel oczyszczający kupiłam z kwietniowym magazynem Cosmopolitan za cena 6,99 ;-) Z żelem się z tej firmy spotkałam się po raz pierwszy w życiu i szczerze mówiąc na pewno nie ostatni ;D Żel jest bardzo wydajny dobrze nakłada się na twarz dobrze się pieni ładnie i delikatnie pachnie a co najważniejsze dobrze działa i delikatnie oczyszcza twarz nadając twarzy promienny wygląd :D Cena ok 12 zł normalnie
    Zalety:
    • pieni się
    • działa
    • delikatnie pachnie
    • wydajny
    ewaz30
    15 marca 2019 o 10:39
    Jest dobry
    Kupiłam go w promocji w Rossmanie. Lubię produkty tej firmy dlatego mnie zaciekawił jego skład. Dobrze oczyszcza skórę twarzy, granulki ładnie ja peelingują a minerały odżywiają. jest dość wydajny. ma przyjemny zapach. Warto go na sobie przetestować.
    Zalety:
    • skuteczność
    xyzka
    18 grudnia 2018 o 19:24
    Fajny kosmetyk
    Ogólnie całkiem przyjemny kosmetyk. Ma fajną gęstą konsystencję, drobinki fajnie masują skórę. Posiada przyjemny zapach, jest bardzo wydajny, ale powoduje efekt ściągnięcia skóry.
    Zalety:
    • Zalety:
    • wydajny
    • przyjemna konsystencja
    Wady:
    • efekt ściągnięcia skóry
    • wysuszenie
  • 15 lipca 2018 o 17:55
    Nie do końca
    Żel nie do końca się u mnie sprawdził. Niby dobrze oczyszczał moją skórę, ale miałam wrażenie, że lekko mi ją przesuszył. Zapach był ok, żel jest wydajny, na koniec używania już troszkę się z nim męczyłam. Raczej nie kupię go ponownie.
    • oczyszcza skórę
    Wady:
    • może wysuszyć
  • 17 sierpnia 2017 o 2:44
    Bardzo przyzwoity żel
    Żel mi całkiem przypadł do gustu. Mam cerę suchą a produkt przeznaczony jest raczej do mieszanej i tłustej ale sprawdza się bardzo dobrze. Nie wysusza mi skóry twarzy, ładnie zmywa resztę kosmetyków oraz nadmiar sebum. Drobinki są bardzo delikatne ale jest ich bardzo dużo, co daje przyjemne uczucie dogłębnego oczyszczenia. Produkt pięknie pachnie, jest wydajny i nie uczulił mnie. Co do wydajności to używam go około 2 miesięcy na zmianę z innym żelem i jestem w połowie opakowania. Jedyne zastrzeżenia jakie do niego mam to bardzo słabe zamknięcie. Żel musiałam przelać do innej buteleczki, gdyż zatyczka w klapce zamykająca otwór przez który produkt wydostaje się na zewnątrz złamała mi się i korek się nie chciał domknąć. Nigdy wcześniej w żadnym innym produkcie mi się to nie przytrafiło... Jednak, ponieważ oceniam produkt a nie jego opakowanie, daję 5 gwiazdek, gdyż do samego żelu i jego działania nie mogę się przyczepić. Używam tego produktu od: Kilku miesięcy Ilość zużytych opakowań: Pierwsze w trakcie