Hean Aloe Active, Antycellulite balsam do ciałą ujędrniająco-wyszczuplający z aloesem i kompleksem nawilżającym NMF

pysiam
    16 maja 2011 o 14:26
    tak, dla zapachu i nawilżenia
    Ślicznie pachnie i co znacznie ważniejsze - bardzo dobrze nawilża suchą skórę. Celulitu nie zmniejsza, ale mocno rozgrzewa skórę, więc możliwe, że ma jakieś właściwości ujędrniające. Świetna konsystencja, balsam jest przyjemny w użyciu i wydajny. Bez trudu można opróżnić opakowanie niemal do zera, bo balsam w miarę używania sam spływa po ściankach opakowania i nic się nie marnuje. Używam tego produktu od: roku Ilość zużytych opakowań: 2 opakowania
  • 12 lutego 2010 o 20:56
    takie 3+ / 4-
    Zakupilam zachecona recenzjami na wizazu poniewaz lubie efekt rozgrzewajacy przy tego typu balsamach. Niestety w tym przypadku rozczarowalam sie:( nie zauwazylam u siebie tego typu rzeczy. No moze raz... Sam balsam dobry, ladnie pachnie, jest wydajny, dobrze sie rozprowadza, niewielka ilosc wystarczy na naprawde duza powierzchnie ciala:) hi hi... Efektu wyszczuplajacego jakos nie zauwazylam ale oczywiscie na taki nie liczylam:) Ujedrnienie owszem, skora jest mila w dotyku i gladka. Balsam niedrogi takze mozna wyprobowac. Używam tego produktu od:miesiaca Ilość zużytych opakowań: w trakcie 1
  • 27 grudnia 2009 o 21:36
    nie najgorszy
    Przyzwoity balsam, ale raczej w kierunku "średni". Na szczęście nie piecze, czego się obawiałam, lekko rozgrzewa, przy czym jest to krótkotrwałe uczucie. Wygładza skórę, trochę nawilża, trochę ujędrnia. Dość wydajny. Nie zauważyłam efektu wyszczuplenia, ale nie uważam tego za minus, bo nie oczekiwałam tego efektu (przepraszam, ale nie wierzę w takie "cuda"), liczyłam na ujędrnienie skóry. Zaznaczyłam, że nie kupię ponownie, ponieważ jednym z moich noworocznych postanowień jest zaprzestanie kupowania balsamów wyszczuplających - nie będę traciła pieniędzy na takowe specyfiki, kiedy nie wierzę w efekty wyszczuplania :) pachnie tu schizofrenią, ale już koniec z tym ;) Używam tego produktu od: kilku miesięcy Ilość zużytych opakowań: 1
  • 23 sierpnia 2009 o 0:44
    polecam.
    Według zaleceń producenta wklepałam kremik na uda i pośladki zaraz po kąpieli. Nałożyłam gatki od pidżamki i wsunęłam się pod kołderkę. W nocy obudziło mnie okropne pieczenie. Myślałam, że za chwilę nie wytrzymam i pójdę zmyć to paskudztwo.. Na szczęście tego nie zrobiłam :) Na następny dzień skóra wydawała się być gładsza a rozstępy rozjaśniły się. Krem godny polecenia. Skóra jest napięta i cellulit faktycznie znika. Oprócz pieczenia innych wad nie zauważyłam. Polecam. :) Używam tego produktu od: nie pamiętam Ilość zużytych opakowań: jedno
  • 22 sierpnia 2009 o 15:58
    Wygładza i ujędrnia
    Pierwszy raz zastosowałam ten preparat według zaleceń producenta, to znaczy wmasowałam po kąpieli. To było straszne :cry: - skóra mnie tak piekła, że nie mogłam sobie znaleźć miejsca. Dosłownie jakbym siedziała na rozżarzonych węglach. Powiedziałam - nigdy więcej! :mad: Po tym strasznym doświadczeniu, postanowiłam używać balsamu zawsze i wszędzie tylko nie po kąpieli i ... bardzo się polubiliśmy :) Jest troszkę lejący, ale to mi nie przeszkadza. Przyjemnie pachnie, troszkę aloesowo i ma ładny kolorek. Mógłby wchłaniać się trochę szybciej, ale nie narzekam na to mocno. Efekty działania są świetne - idealnie gładka skóra (szczególnie na pośladkach), ujędrniona, napięta, o poprawionej "gęstości" :D Co do redukcji cellulitu to (choć mam niewielki) nie zredukował go, ale zauważyłam, że działa zapobiegawczo. W miarę wydajny, bo starczył na półtora miesiąca przy codziennym stosowaniu. Widziałam go w Carrefour w troszkę innym opakowaniu. Następnym razem kupię właśnie w Carrefourze, bo kosztuje tylko 8 zł. Używam tego produktu od: półtora miesiąca Ilość zużytych opakowań: 1