Yves Rocher Arnica Essentiel, Créme Quotidienne Hydratante (Krem nawilżający do rąk)

joaa12
    16 marca 2014 o 22:21
    Fajny na codzień
    Fajny lekki krem o pięknym zapachu. Nawilża nie tylko gliceryną, zawiera równiez mocznik. Jednak edycja zimowa nie poradzi sobie według mnie z ciężką zimą. Krem nie jest tłusty i ciężki lecz lekki, wchłania się szybko. Używam tego produktu od: kilku tygodni Ilość zużytych opakowań: 1 opakowanie 75 ml
  • 29 marca 2013 o 16:29
    Warto spróbować :)
    Zacznę od tego, że nienawidzę mieć lepkich rąk. Ten krem błyskawicznie wchłania się! Pachnie kwiatkami, cena też na plus - 10 zł to nie majątek, fajnie nawilża, jednak moje ręce wymagają większej pielęgnacji.
  • 1 lutego 2013 o 14:31
    na codzień
    Jako krem na co dzień można powiedzieć, że się sprawdza. Nie można po nim jednak oczekiwać głębszego nawilżenia. Krem delikatnie nawilża i wygładza dłonie. Jego plusem jest przyjemny łagodny zapach. Powiedziałabym, że jest to taki krem "torebkowy" , który można zabrac wczędzie i dobrze, gdy jest pod ręką, ale jakichś niezwykłych efektów nie warto po nim oczekiwać. Używam tego produktu od: ponad miesiąca Ilość zużytych opakowań: 1 pełne opakowanie 75 ml
  • 22 czerwca 2012 o 11:30
    Cudowny krem!
    Jestem jak najbardziej zadowolona z tego produktu. Dostałam go w prezencie, więc nie mogę się wypowiedzieć a propos jego ceny, ale ilekolwiek by nie kosztował, kupiłabym go po raz kolejny. Plusem jest na pewno zapach: delikatny, cudowny, ale nie narzucający się. Gdy posmarujemy nim ręce, oczywiście, czuć na nim ten zapach, ale nie próbuje on konkurować z perfumami. Kolejną dobrą rzeczą jest nawilżenie: idealna konsystencja(nie za bardzo lejąca się, ale nie za twarda) sprawia, że na naszych rękach szybko się rozprowadza. Dodatkowo, nie "uzależnia" rąk od kremu- ja smaruję się nim wtedy tylko, gdy czuję, że moje ręce są są bardzo przesuszone (woda, zimno), może co tydzień, czasem częściej, i nigdy nie czułam, żeby moje ręce przesuszały się po nim. Poza tym, bardzo szybko się wchłania. Minusy? Nie widzę, choć długo się nad nimi zastanawiałam. Używam tego produktu od: dość długiego czasu Ilość zużytych opakowań: 1 pełnowymiarowe
  • 9 maja 2012 o 21:11
    polecam
    plusy: -bardzo dobre nawilża - przyjemnie natłuszcza - szybko się wchłania - przynosi ulgę po umyciu rąk - dłonie po nim są gładkie Minusy: brak Używam tego produktu od: 1 rok Ilość zużytych opakowań: 2 tubka