Guerlain Terracotta, Ultimate Bronze Compact Foundation Ultra Wear Matt Finish (Podkład brązujący kompakcie; cera normalna, mieszana i tłusta)

• 16 lutego 2014 o 19:00
    Coś wspaniałego!
    Puder zakupiłam przypadkiem, nie był to planowany zakup, natrafiłam na niego poprostu przechadzając sie po drogerii. Nie zlauje zakupu zdecydowanie. Kupiłam go tym bardziej w cenie promocyjnej za 130zł. Pieknie zapakowany, robi naprawde wrazenie. Piekny odcien 04, slicznie i naturalnie wyglada na skórze, jest matowy za co kolejny ogromny plus. Bardzo długo utrzymuje sie na skórze, nawet u cery mieszanej jak moja. Trzeba dobrze go rozprowadzic, bardzo dobrym pędzlem ale efekt jest naprawde super. jest przede wsyztskim dobrze dla mnie dobrany i odpowiedni odcien oraz dlugo sie utrzymuje, idealny dla kobiet aktywnych caly dzien ktore i rowniez na clay dzien potrzbuja miec nieskazitelny makijaż. Dodaje cerze uroku i jakby modeluje kontur twarzy, buzia dzieki temu staje sie od razu ładniejsza. Zdecydowanie polecam, kosmetyk rewelacja! Używam tego produktu od: Kilka dni Ilość zużytych opakowań: 1 opakowanie
  • 15 lipca 2009 o 23:28
    Liczyłam na więcej..
    Kupiłam ten podkład z myślą o nadchodzącym lecie. Cóż spodziewałam się okrzyku radości, a tu niestety nic z tych rzeczy. Podkład ponoć matujący, a moja twarz ma po nim dziwny połysk (nie jest tłusta!), nie stosuję pod niego żadnych kremów ani baz, więc nie wiem skąd taki efekt. Aby jako tako wyglądać muszę przypudrować twarz transparentnym sypkim pudrem, co dla mnie jest bez sensu, bo w końcu jest to podkład matujący ;/Dalej. Ten cud-podkład ciężko się rozsmarowuje. Porzuciłam dołączoną gąbeczkę i nakładam go pędzlem i dzięki temu jest trochę lepiej. Jedyne na duży + są kolory. Trzeba przyznać, że pięknie dopasowują się one do karnacji i ładnie rozświetlają twarz. Ja mam odcień 03. Nie wiem czy kupię ponownie, może inny odcień. Na razie daję ***, może jeszcze zmienię zdanie :-) Używam tego produktu od:pol roku Ilość zużytych opakowań:jedno
  • 23 października 2006 o 14:30
    NIE WIEM?
    Nie wiem czy to ze wzgledu na zle dobrany kolor? czy co? ale raczej nie jestem zadowolona z tego pudru mam kolorek nr.3 troche za ciemny dla mnie ale mozna dobrze gabeczka rozsmarowac na twarzy i jest w miare? hmm tylko ten zapach dlamnie smierdzi jak chanel5 mocny zapach Używam tego produktu od: Ilość zużytych opakowań:pierwsze opakowanie
    shiriam
    24 października 2005 o 12:29
    Polecam
    Używam tego kosmetyku od/ ilość zużytych opakowań: ...w trakcie 1 Jestem zdziwiona zlymi recenzjami odnosnie tego kosmetyku.Dla mnie on jest rewelacyjny.Mam kolor 4.Swietnia stapia sie ze skora ladnie ja brazowi nie zostawia plam dobrze sie rozprowadza.Jedynym minusem moze byc efekt lekkiego swiecenia.Ogolnie nie mam zastrzezen.Polecam Recenzja: ... Używam tego kosmetyku od/ ilość zużytych opakowań: ... Recenzja: .w trakcie 1
    GIGI.S
    18 marca 2005 o 22:16
    Kiepski!
    Kosmetyk kiepski, gęsta maź ,źle rozprowadzająca się na twarzy, tworzy grubą powłokę (pomimo różnych metod nakładania nic nie wywalczyłam). Czułam go na twarzy, tak jakby skóra nie mogła oddychać. Jedyny plus to ładne kolorki dopasowujące się do karnacji, ja miałam 4.