Avon Foot Works, Leg & Muscle Rub with Mint & Rosemary (Balsam do nóg z rozmarynem i miętą)

• 30 maja 2013 o 22:04
    średni krem choć szybko się wchłania
    miałam go w trochę innym opakowaniu przyjemnie lekko chłodzi, ale nie przeszkadza to np. w zimie. konsystencja jest lekka, trochę za bardzo lejąca. zapach mięty nie jest taki najgorszy. spokojnie można smarować nim i stopy i łydki, wchłania się dość szybko, jest też dość wydajny pozostaje natomiast pytanie czy w jakikolwiek sposób wpływa na skórę... chyba nie Używam tego produktu od: paru m-c Ilość zużytych opakowań: 1 całe
  • 31 marca 2009 o 13:30
    wysusza
    Mialam kiedys ten balsam, ale w troche innym opakowaniu. Pamietam,ze byl tani i wydajny mimo tego, ze byl dosc lejacy sie. Zapach byl troche zbyt intensywny. Dla mnie zdecydowanie za mocny i niesttey dosc dlugo sie utrzymywal. Stosowalam go tylko na lydki. Co do chlodzenia, to jest, ale nie za duzo. Rzeczywiscie przyjemnie mrowi, ale tez niestety wysusza skore na moich lydkach. Gdyby nie to dalabym 3 gwiazdki, ale wysuszania nie daruje ;/ Używam tego produktu od:2-3lata temu uzywalam. Ilość zużytych opakowań:1
  • 10 września 2006 o 8:33
    fajny:)
    Uwielbiam wszelkie kosmetyki chłodzące i relaksujące stopy i nogi, jako, ze często mi puchną jak balony:P Pod tym względem jestem maniaczka i kupuję wszystko co się da:) Efekt chłodzenia moim zdaniem -tyci tyci,niestety:( Myślałam że będzie wysuszał skóre, ale się rozczarowałam:)zostawia skórę aksamitną.Trochę śmierdzi to fakt-ale mnie taki zaoaszek zupełnie nie przeszkadza.Gdyby silnioej chłodził dałabym mu 4 gwiazdki:) Plusik za pojemność, większość tego typu kosmetków jes o połowę mniejsza, dodam jedna gwiazdke, czuje przyjemne mrowieniei stopy oraz nogi sa aksamitne:)Używam tego produktu od:kilka razy Ilość zużytych opakowań:w trakcie 1
  • 21 lutego 2006 o 21:11
    zbędne dziwactwo
    Na + to, że chłodzi - zgodnie z obietnicą producenta. Poza tym zapachem nie cieszy, ma złą konsystencję - wylewa się z tuby, maże się. Zupełnie zbędny, żalowałam, że go kupiłam. Dawno temu, gdy miałam fazę na Avon, kupiłam i zmęczyłam połowę, resztę dałam siostrze x czasu temu i kiśnie na jej półce - też go nie lubi.
    dore
    21 lutego 2006 o 20:44
    fajny byl ...
    dobrze wspominam ten balsam, chyba jeszcze stoi w szafce, to sobie dzisiaj uzyje. przyjemnie chlodzil, taki chill-out po ciezkim dniu, nogi czuly sie tak lekko i przyjemnie. fajny zapach, choc niektorym moze sie baaardzo nie podobac. fajna konsystencja. ogolnie bardzo mily kosmetyk.