Masażery do twarzy

Design produktu:
  • 4 kwietnia 2019 o 10:54
    Świetny.
    Wykorzystał/a:jedna próbka
    Bardzo wysoka jakość i bardzo dobrze wykonany. To byłby świetny prezent dla kogoś, kto zmaga się z opuchniętymi workami pod oczami. Niesamowity i polecam każdemu !
  • 27 marca 2019 o 10:56
    Niesamowite działanie
    Wykorzystał/a:jedna próbka
    To naprawdę niesamowity gadżet i nic podobnego na rynku nie istnieje. Używam go jakieś 2-3 miesiące i pomógł mi on wymazać zmęczony wyraz twarzy i worki pod oczami którę nie cierpię.
  • 21 marca 2019 o 11:18
    TOP!!!
    Wykorzystał/a:jedna próbka
    Ponieważ na moje nieszczęszcie długo pracuję za komputerem w pracy a i czasami nawet w domu w nocy, mam wielkie problemy ze zmęczonymi oczami i workami pod oczami. Szukając pomocy w sieci, znalazłam reklamę produktu IRIS od producenta foreo. Kiedy zobaczyłam cene, pierwszę co pomyślałam troszeczkę za drogię ale z taką ceną produkt musi być naprawdę dobry w działaniu i generalnie jakości. I okazało się że miałam rację. Ten produkt co coś niesamowitego, robi mi masaż całej twarzy i na dodatek mnie relaksuję. W miesiąc dni korzystania już nie mam worków pod oczami i wygląd zmęczonej twarzy. Ale muszę uważać żeby go korzystać chociaż dwa razy dziennie bo inaczej wątpie żebym miała tak dobry efekt. Ode mnie ocena 5 gwiazdek.
  • 12 marca 2019 o 10:15
    Relaksacja oczu
    Używa od:próbka
    Wykorzystał/a:kilka próbek
    Dostałam ten gadżet wczoraj, więc użyłam go tylko dwa razy, ale już się zakochałam w nim. Myślę, że to naprawdę zmniejszą opuchliznę i obrzęki pod oczami. Mam też suche oczy, więc pomaga to również, zwiększając przepływ krwi do moich oczu. I nie będę kłamać, to naprawdę relaksujące.
  • 4 września 2018 o 20:30
    Fajny gadżet.
    Foreo Iris kupilam po tym, jakie efekty widzialam stosujac Foreo Lunę. Skusiły mnie tez pozytywne recenzje. Poza tym krem pod oczy nakładalam zawsze bez wykonywania masażu. Teraz stosujac Iris widzę, jak krem się wchłania. Jednak za szybko by mówić o spektakularnych efektach, bo stosuję ja zaledwie 2 tygodnie. Moze delikatnie zmniejszyły się cienie., ale worki pod oczami są nadal.
    Zalety:
    • Design
    Wady:
    • Cena. Gdyby nie promocja, pewnie bym sie nie skusila.