Kobo Professional Face Sculpting Palette Zestaw do konturowania twarzy

• 16 września 2019 o 22:37
    Meh?
    Pomysł na produkt świetny. 3 i 4 idealne! Mam wrażenie, że to mniejsze wersje bronzerów nubian desert i sahara sand. Dobrze się rozprowadzają, nie robią plam i mają idealne kolory. Z 1 i 2 mam problem. Mają tak kruchą strukturę, że przy lekkim dotknięciu pędzlem kruszą się. Są też tak mocno napigmentowane, że łatwo zrobić sobie plamę. I o ile przy pudrze rozjaśniającym łatwo to uratować, to przy różu jest problem. Dodatkowo minusem jest wielkość paletki- ciężko nabrać produkt, nie zahaczając o pozostałe. Chyba wolę bronzery solo.
    Zalety:
    • kolory produktów, łatwość pracy z bronzerami, cena, dostępność
    Wady:
    • krucha struktura pudru rozjaśniającego i różu, wysoka pigmentacja różu.
  • 11 lipca 2019 o 13:34
    Podręczna paletka
    Bardzo podręczna i poręczna paletka do konturowania twarzy, a nawet oka jak istnieje taka potrzeba ;) Fajnie napigmentowane pudry, nie za mocno i nie za słabo, a w sam raz! Ostatnio najczęściej po nią sięgam, polecam!
    Zalety:
    • fajne kolory pudrów
    • dobry pigment
    • niska cena
    Wady:
    • trochę tanie opakowanie, ale może dzięki temu produkt nie kosztuje 50 zł, tylko 20 ;)
  • 6 maja 2018 o 19:55
    na co dzień paletka na 5 i do podróży
    Wkłady nie są jakoś duże, przez co paletka idealnie nadaje się do podróży, albo do małego kuferka na kosmetyki. Jeżeli chodzi o kolory to jestem zadowolona, mam bardzo jasną cerę, nawet jestem zadowolona z średniego krycia produktów. Jasny puder często używam do zmatowienia korektora na powiece i do "czyszczenia" dolnej powieki przy blendowaniu kolorów. Róż raczej rzadko używam, bo nie jestem ogólnie dużą fanką róży, jednak bronzery są cudowne. Nie są mocno napigmentowane więc nie można zrobić sobie nimi krzywdy, lepiej powoli dokładać i budować kolor niż męczyć się z ciemną plamą na policzku czy czole. Ogólnie to polecam bladziochom :)
    Zalety:
    • Kolory
    • Kompaktowość
    • Napigmentowanie
    Wady:
    • róż jest mi nie potrzebny do szczęścia
  • 25 marca 2018 o 22:37
    konturowanie
    Wykorzystał/a:kilka próbek
    Kupiłam zestaw dlatego że zobaczyłam w gazetce go na promocji. Pani w sklepie bardzo go chwaliła nawet sama mówiła ze go stosowała lecz ja już drugi raz na pewno bym go nie kupiła. Po dwóch tygodniach zaczeły mi te cienie do konturowania pekac może dlatego ze były jakies zlezane i na promce no ale zblizając sie do efektu koncowego gdzie miały fajne wygladac na twarzy jak dla mnie kompletna porazka malo widoczne a jesli ktos chciałą naprawde zeby były widoczne musiał multum tego nałożyć gdzie wygladało to jeszcze gorzej dlatego odrazu poszły w kosz
  • 20 lutego 2018 o 19:00
    Nadaje się do na prawdę jasnych karnacji
    Zestaw do konturowania składa się z 4 części: pudru rozjaśniającego, różu, dwóch bronzerów. Puder rozjaśniający, jest jaśniutki, z tonami żółtymi. Ładnie się aplikuje na skórę. Wygładza ją i rozświetla w bardzo subtelny i wciąż naturalny sposób. Świetnie wygląda pod oczami jak i jako puder do podbicia konturowania. Róż ma bardzo ładny odcień, neutralny w stronę chłodnego. Nie robi plam, całkiem nieźle trzyma się w ciągu dnia. Jasny bronzer ma bardzo ładny odcień, idealny dla bardzo jasnych karnacji, do delikatnego podkreślenia konturu twarzy. Na skórze wygląda bardzo naturalnie - jak prawdziwy cień. Ciemniejszy bronzer również jest neutralny i służy do mocniejszego akcentowania, np. kości jarzmowe, czy kontur nosa. Podsumowując jest to bardzo fajny produkt dla osób o bardzo jasnej karnacji. Na ciemniejszych osobach kolory te mogą być słabo widoczne. Pudry są o średniej pigmentacji, co oznacza, że nie da rady zrobić sobie nimi krzywdę. Efekt końcowy można budować. Ładnie się rozcierają i łączą z całym makijażem. Jedyny minus to malutkie wkłady pudrów w opakowaniu. Ciężko nabrać dany puder dużym pędzlem, nie zahaczając o puder sąsiedni.