Zoeva Rose Golden, Blush Palette Paleta do konturowania

• 27 kwietnia 2017 o 14:00
    Całkiem fajna paleta
    Róż +ładny kolor (mógłby być ciut jaśniejszy, jednak nadal jest piękny) +pięknie błyszczy +mocno napigmentowany +całkiem ładnie się rozciera +trwały -można z nim przesadzić (szczególnie jeśli ma się jasną cerę) Rozświetlacz +kolor:złotawo-żółty +pięknie odbija światło +trwały +/- średnio napigmentowany, co z jednej strony może być plusem, ponieważ możemy stopniować efekt, jednak fanki mocniejszego efektu będą musiały nałożyć go więcej. Brązer +ładny odcień + nie robi plam +trwały - dość jasny kolor, nie nada się do ciemniejszych cer Ogólne wady i zalety +kolory +kompaktowość +jakość +piękne opakowanie +trwałość produktów +wydajność jest całkiem niezła +cena jak za trzy dobre produkty jest całkiem ok - brązer jest za jasny do ciemniejszych typów cer, natomiast róż za ciemny do jasnych typów cery
  • 16 marca 2017 o 21:24
    Sporo minusów, a mimo wszystko dobra
    Paletka w całości prezentuję się znakomicie. Wygląd jej jest obłędny. I na wstępie zaznacze, że to naprawdę dobry produkt i będe go polecać, to skupie się na wadach- których o dziwo jest odrobinę. Może jak pomarudze to coś się zmieni? Kto wie... Bronzer: Bardzo fajny i przyjemny, krzywdy nam nie zrobi, ale....no własnie. Prawie wgl go nie widać. Jest to bardzo naturalny efekt i z jednej strony dobrze, ale z drugiej są wieczory, są wyjscia, na którym chcemy żeby konturowanie było wyraźne i coś dawało. Bronzer powinien być zdecydowanie bardziej widoczny na twarzy. Nie jestem pewna co zawiniło, czy konsystencja bronzera, czy kolor. Róż: Moim zdaniem najsłabszy punkt. Bardzo mocny ( chyba odjeli sobie od bronzera), teatralny efekt rumieńców, bardzo mocno rozświetlający. Osobiscie nie jestem fanką róży, dlatego może nie po drodze mi z nim. Mam jednak silne przeczucie, że na lato będzie idealny do delikatnej opalenizny i letnich upałów. Rozświetlacz: Bardzo dobry, wyraźny efekt ale dlaczego ciepły odcien?! Mienie się na złoto, czego nie lubie. Zdecydowanie mogliby zmienić ten odcień. Rozswietlacz pomimo slabego tonu prezentuje sie ładnie, daje nam świeżą cere. Paletke polecam, a co więcej sama zakupie zapewne ponownie po skończeniu tej.