Delia Satine, Szybko działający krem do depilacji z witaminą E

• 10 kwietnia 2007 o 8:50
    dobry
    Bardzo skutecznie usuwa włoski - na udach mnie nie podrażnił, na łydkach niestety tak bardzo ze skora az popekala ale moze to moja wina bo zwykle za dlugo trzymam krem. Ogolnie za wysoką skutecznosc i bardzo fajny dolączony krem po depilacji daje **** :) Używam tego produktu od:1 raz uzylam Ilość zużytych opakowań:1 (na cale nogi)
    Lillain
    30 listopada 2006 o 14:44
    bardzo słaby preparat
    Mnie ten specyfik nie podrażnił, moja skóra z reguły nie reaguje gwałtownie. Zarzut polega na tym, że działanie tego kremu jest conajmniej mierne. Zmiękcza włos tylko na tyle, że odchodzi górna jego część, a przy skórze wszystko zostaje (pomimo, że trzymałam preparat dłużej niż jest to zalecone).W efekcie i tak trzeba użyć żyletki albo depilatora, także taka zabawa z kremem mija się z celem. No i szpatułka nieprzyjemna, ale to już najmniejszy problem. Używam tego produktu od:kilka razy Ilość zużytych opakowań:część pierwszego i ostatniego
    nettie
    7 grudnia 2005 o 22:00
    Cóż za paskudztwo !!!
    Kupiłam przypadkowo, bo w drogerii akurat nic innego nie było. Użyłam raz i nigdy więcej!!!! Kosmetyk okropnie podrażnia skórę, dostałam po nim czerwonej wysypki, choć moja skóra do przesadnie wrazliwych nie należy i depilatory chemiczne znosi na ogół dobrze. Jakby tego było mało kosmetyk okazał się mało skuteczny i pozostawił nie wydepilowane pasma. Zużyta w niewielkiej części tubka wylądowała w koszu.
    Cosmo
    20 sierpnia 2005 o 15:41
    Oj boli
    Badziew stulecia! Jestem uparta i zawsze trzymam depilator (dużo) dłużej niż wymagane 3-5 minut z opakowania. Szpatułka powoduje pieczenie, ból, jest za ostra. Skóra zostaje po niej czerwona i piekąca! A nie mam wrażliwej skóry. A sam depilator: no cóż, gładkość to nie jest co zostawia. Kiedyś się bardzo śpieszyłam i zostawiłam krem na 5 minut- i tu się bardzo zawiodłam, bo krem w ogóle nie zadziałał. JEdnym słowem: out!
    Kamlisa
    28 listopada 2004 o 12:06
    najlepszy
    Wystawiłam, pierwsza oceniam i naprawdę mogę polecić! To najlepszy preparat do depilacji, jaki znam. Mówię konkretnie o tym szybko działającym, a nie o innym z serii Satine. Stosuję go do strefy bikini, bo na nogi wolę depilator elektryczny. Krem jest gęsty, dobrze się rozsmarowuje, zapach nie zniewala, ale to chyba zasada w tych kosmetykach. Nie drażni skóry w trakcie działania, a po użyciu później czegoś łagodzącego, na przykład żelu po depilacji z tej samej linii - nie mam problemu z wypryskami. A co najważniejsze - dokładnie usuwa włoski, po prostu zbieram je szpatułką, tak, jak to powinno wyglądać! Dlaczego nie 5 gwiazdek? Bo raz mi sie trafił krem zdecydowanie rzadszy - działanie się nie zmieniło, ale spływał i kapał. Raz, podkreślam. Drugi powód - krem działa super, ale ja trzymam go 10 minut, nie 3-5. Może komuś ten czas wystarczy, można próbować. Ja nie lubię ściągać kremu, sprawdzać, czy już, znowu smarować...Przedłużenie czasu nie wywołuje u mnie - jak już wspomniałam - żadnych konsekwencji, a robiłam to wiele razy. Co do wydajności - nie wypowiem się, zależy od częstotliwości stosowania i ilości nakładanego kremu. Podsumowując - za niewielkie pieniądze kupuję naprawdę dobry preparat, innych już nie testuję...