Eau Thermale Avène Cleanance K (Emulsja regulująca wydzielanie łoju i rogowacenie) (stara wersja)

ataga84
    5 marca 2013 o 18:58
    super !
    jak zwykle kupilam go przypadkiem heh w przeciwienstwie do wiekszosci dziewczyn najpierw kupuje a potem czytam opinie;) zaczne od tego ze mam cera tradzikowa juz od wielu lat borykam sie z wypryskami krem:pachnie kwasno ale ja nigdy nie zwracam na to uwagi oby dzialal pozytywnie na skore,fajnie nawilza,zawsze zapiecze przez pierwsze kilka sekund(wtedy wiem ze faktycznie dziala):),wyrownal mi koloryt i powierzchnie skory,wypryskow jakby mniej(choc w tym samym czasie zaczelam brac pigulki wiec nie wiem czego to jest zaluga) ogolnie rzecz biorac fajna sprawa i mam to poczucie ze zrogowacialy naskorek jest regularnie usuwany!co jest b.wazne przy cerze tradzikowaj,mieszanej polecam! Używam tego produktu od: mies Ilość zużytych opakowań: poczatek 1
  • 4 listopada 2011 o 20:13
    Ulubiony
    Cleanance K gości w mojej domowej kosmetyczce już od dobrych paru lat. Jak ktoś zauważył dobrze działa jak peeling gommage. Mogę spokojnie stwierdzić ,że na moją cerę skłonną do wyprysków, krostek, grudek i przetłuszczania się zrobił dobrą robotę. Dodam jeszcze ,że ładnie po nim schodzą drobne przebarwienia. Krem stosuję w porach jesienno- zimowych zważywszy na zawartość kwasów (tylko na noc), co dwa dni (chociaż przy cenie za tubkę nie wydaje się to być zbyt ekonomiczne). Skóra pozostaje po nim bardziej nawilżona, elastyczna i poprawia się koloryt. Używam tego produktu od: koło 5 lat Ilość zużytych opakowań: trudno zliczyć
  • 23 lipca 2011 o 4:04
    taki sobie
    Jestem na etapie testowania kremu ktory bylby dobry dla mojej cery. Niestety to nie jest ten. Zapach,konsystencja,wchlanianie ok. Tylko tak jakby czegos mu brakowalo. 5 minut po nalozeniu zastanawiam sie czy go nakladalam a moze jednak nie. Skora sie nie \'\'swieci\'\'. Myslalam ze bedzie dobry na lato. Moze i jest, nie dla mnie. Używam tego produktu od: miesiaca Ilość zużytych opakowań: w trakcie 40ml
  • 25 czerwca 2011 o 14:52
    dobry :)
    Jeden z niewielu który skutecznie walczy ze świeceniem się skóry i pomaga w walce z wypryskami jest lekki szybko się wchłania . -minusy -na początku stosowania może wysuszyć skórę zwłaszcza w okolicy oczu,najlepiej nie nakładać go w tym miejscu -cena Używam tego produktu od: miesiąca Ilość zużytych opakowań: jedno
    milili
    13 czerwca 2011 o 12:01
    Koszmar
    Mam cerę niedoskonałą więc już bardzo długo używam kosmetyków tego typu. Do tej pory kupowałam LA Roche Posay Effaclear Duo jednak zachciało mi się zmiany i kupiłam Cleanance K. Porównałam skład kosmetyków i niby bardzo podobny ale.... ten Avene to jakiś koszmar. Wzmaga wydzielanie serbum moja buzia świeci sie jak psu... pozostawia natychmiast po nałożeniu dziwny film jakby torbe foliowa na twarzy!!!!!! Nie likwiduje zaskórników a wręcz przecinie nasila, smierdzi kwasem, podraznia CO TO JEST !!!!???? Do tej pory Effaclear Duo którego uzywałam był rewelacyjny podleczył mi buzię miałam nareszcie piekną cerę i to badziewie mi popsuło.Żałuję tej zdrady teraz płacę podwójnie brzydką cerą i wydanymi pieniędzmi. Nie polecam.