Chloe Innocence EDT

Ninuś
    7 marca 2010 o 21:14
    ładny dla innych
    Kupiłam go kilka lat temu na promie. Piękną buteleczkę mam do dzisiaj. Zapach najpierw mnie zachwycił a potem odrzucił. Nie mogłam się przemóc aby go używać. Pierwsze nuty są nawet fajne ale im dalej tym gorzej. Moją 30-tkę pomogły mi skończyć koleżanki i rodzina zachwycone zapachem. Uwielbiam konwalię, mam ją w swoim ogródku i całą wiosnę wstawiam do flakonu ale ta z butelki przyprawiała mnie o ból głowy. Była jakaś świdrująca, ostra, zachłanna i niesamowicie trwała. Ja czułam się osaczona. Nie mniej zapach może się podobać. Moje otoczenie bardzo go lubiło chociaż ja czułam się nim zmęczona. Używam tego produktu od: dawna Ilość zużytych opakowań: 30ml
  • 25 grudnia 2009 o 22:57
    Ideal - tak pachnie niewinnosc
    Kupilam ten zapach po raz pierwszy w 1997 roku i od tej pory zuzylam juz kilka buteleczek - niestety zapach wycofano i mam juz tylko samotna resztke na dnia flakonu. (Mam juz na szczecie wiecej :D) Dla mnie zapach ten to kwintesencja wiosny, czuje konwalie, lilie wodna i o dziwo bez. Zapach bardzo delikatny, lecz zaskakujaco trwaly. Pachnie tak wlasnie niewinnie - jest delikatny, zmyslowy, piekny i delikatnie kwiatowy. Moj number one, jest jedyny, niepowtarzalny. Na mnie to nie tylko konwalie, ktore na mojej skorze na szczescie nie sa takimi banalnymi kwiatkami, ten zapach to zapach morza, delikatnej bryzy i malutkiej laczki. To zagubiony strumyczek posrog gor i lasow, to swiezosc, zmyslowosc i niewinnosc. Jego nazwa Innocence pasuje idealnie. Przepiekny flakon, ktory przybiera rozne ksztalty w zaleznosci od pojemnosci (vide zdjecie). Flakon jest rownie tajemniczy jak woda, gdy dotkniesz mokra dlonia staje sie przezroczysty by po chwili znowu przybrac swoja piekna mleczna barwe. Używam tego produktu od: 1997 Ilość zużytych opakowań:7
  • 3 września 2008 o 12:26
    Konwaliowy horror
    Każdy kto sądzi, że konwalie to takie niewinne, dziewczęce i niegrzeszne kwiatuszki powinien powąchać Innocence. Te konwalie to takie małe killerki o ślicznych, dziecięcych buziach, które pomimo słodkiej, wdzięczącej się minki za plecami skrywają broń dużego kalibru. Mają w sobie moc, zaskakującą twardość i metaliczny, chłodny poblask. Tylko dla fanek konwalii o naprawdę mocnych nerwach ;) Używam tego produktu od: testy Ilość zużytych opakowań: ...
  • 1 października 2005 o 17:42
    Konwalie
    Uzywalam tego zapachu daaawno temu. Szkoda, ze juz go nie ma, ale i tak nie wiem czy bym go ponownie kupila. Ja w nim czuje tylko konwalie - sama niewinnosc:) Bardzo ladne, wiosenne, radosne. Podobaja mi sie, choc nie powalaja. Zostalo mi na dnie pare mililitrow, wie od czasu do czasu uzywam.
    Agy
    24 kwietnia 2005 o 12:50
    IDEAŁ
    Miałam ten zapach kilka lat temu, i do tej pory pamiętam jaki jest cudny. Niestety zużyłam tylko 30 ml i od tamtej pory (od 2000 roku), nie udało mi się go zakupić, w Polsce niestety już dawno go nie ma, a na Zachodzie to chyba tylko w Stanach, dokąd nie mam dostępu :( Konwalia w tych perfumach działa na mnie niesamowicie, nie wyczułam żadnej posdtępnej nutki, która przeszkadzała Pstryczkowi i Pixie, jak dla mnie ideał, niestety nieosiągalny już :(