H&M Eyeshadow Palette by H&M

• 17 maja 2011 o 11:41
    Mocno przeciętne...
    Posiadam paletkę z tego rodzaju, w panterkowy wzór - Beige Leopard. Kolory cieni - od ciemnego jakby turkusu, przez fiolet, brąz, beż, róż, aż po czerń. Taki misz masz kolorystyczny. Fajnie to wszystko wygląda w opakowaniu, niestety na oczach ... kolory nie są specjalnie napigmentowane, po jakimś czasie prawie niewidoczne, wyblakłe. Osypują się podczas aplikacji. Tandetne aplikatorki dołączone do palety - oczywiście out, bo nic się tym zrobić nie da. Po jakimś czasie wieczko się oczywiście urwało. Cienie dosyć wydajne, ale to raczej dlatego, że nie używam na codzień. Nie jest to jakiś wielki wydatek, więc nie szkoda pieniędzy, zawsze w pogotowiu jest jakiś nietypowy kolor na który nie chce mi się wydawać pieniędzy, na porządniejszą wersję, bo używam jak mi się coś akurat uroi w głowie. Używam tego produktu od: 2, może 3 lata Ilość zużytych opakowań: ...
  • 14 czerwca 2009 o 15:25
    Niezle
    Używam z tej paletki głównie cieni brązowych. Trwałość i łatwość nakładania zależy od odcienia, jasno-brązowe cienie maja za duże drobinki złota, ciemno-brązowe są idealne(stosuje również cienie brązowe innych firm np. manhattan i on jest o wiele gorszy), mam wersje paletki brązowo-zielona i choć nie używam tych zielonych to kiedyś spróbowalam i powiem szczerze ze dorównuja cieniom innych firm typu inglot. Kolory żywe, matowe. Z drobinkami złota cień jest kiepski ale to jeden na cala paletę. Nie ma szans zużycia ich przez 12 miesięcy przydatności po otwarciu. Uzywam ich juz ok 3 lata prawie codziennie i strach pomyslec ile przekroczylam termin jednak moje powieki czuja sie dobrze, cienie rowniez, a dna nie widac . Co prawda nie mam jakos zaufania do kosmetykow H&M ale na te cienie trudno cos brzydkiego powiedziec. No moze ze trzeba wiecej cienia nalozyc zeby byl intensywny. Jednak trudno je nawet zetrzec z powiek, schodza dopiero wtedy kiedy powinny czyli przy uzyciu plynu do demakijazu. Uwazam ze produkt godny polecenia szczegolnie przy poszukiwaniu "swojego" koloru cieni. Zaznaczylam, ze nie wiem czy kupie ponownie poniewaz siegne po inne kolory cieni tej firmy. Używam tego produktu od:3 lat Ilość zużytych opakowań:w trakcie 1
    Gwen23
    23 kwietnia 2009 o 10:41
    SUPER
    Miałam już dwie paletki z tej serii. Zalety: * mega plus za kolory miałam brązy a potem turkusy, fiolety * plus za roświetlający efekt * na mokro dają lepszy efekt * nie gromadzą się w załamaniach powieki Wady: * nie są zbyt długotrwałe znaczy cały dzień I jeszcze jedno w h&m już ich nie ma:( Używam tego produktu od:2005 Ilość zużytych opakowań:2
    Kleo
    5 stycznia 2009 o 21:56
    szok:)
    W sumie moja paletka wyglada inaczej niz na zdjeciach, ale tez mam 10 cieni, a nazywa sie glitter eyepalette. Niech was nazwa nie zmyli, bo mnie zmylila, niestety nie sa brokatowe, ani metaliczne. Choc w opakowaniu wygladaly bosko, to ta warstwa okazala sie taka diamentowa posypka. Na poczatku byla wkurzona na maxa - znow bubel do smietnika. Wiec zaczelam sie nimi malowac tak na byle jak i... O szok! Cienie sa delikatne, trzymaja sie powieki, i nie roluja! Kolory sa przygaszone, ale mozna z nich cuda powyczyniac. Sa lepsze niz moje ukochane artdeco, a cala paleta kosztowala mnie tyle co jeden cien!!! Chyba sie przerzuce szczerze mowiac. Gdyby nie ta wpadka, ze kupowalam je jako "blyskotki" to bylyby idealne;) Używam tego produktu od:miesiaca Ilość zużytych opakowań:1
  • 25 października 2008 o 13:32
    malo widoczne
    wyprobowalam i na sucho i na mokro aplikacje. efekt niekoniecznie powalajacy, ale na delikanty makijaz dzienny nadaja sie. jednak jesli ktos szuka kolorow mocnych i zdecydowanych to omijac te cienie z daleka nie krusza sie fakt, nakladac tylko aplikatorem, pedzelkiem mozna sie zamachac a koloru i tak sie nie uzyska dobry dla poczatkujacych, ktorzy chca ekeperymentowac z roznymi kolorami na powiece Używam tego produktu od:pol roku Ilość zużytych opakowań:1