Avon Solutions, Keep it Clean Multi-Vitamin Cleanser Oczyszczające mleczko do twarzy z witaminami

• 11 lutego 2008 o 20:32
    Nie jest zły:)
    Nie jest taki zły, mimo, że przeraziłam się (już po zamówieniu go) tyloma negatywnymi opiniami. Bardzo ładnie zmywa makijaż, nie trzeba domywać niczym innym. Dobrze się pieni. Nie przecieka przez palce, ma taką jakby galaretowatą konsystencję. Do tego ładnie pachnie:) To były plusy, a do minusów należy fakt, że działa dosyć wysuszająco - nie jakoś drastycznie, ale jednak niemiłe ściągnięcie jest:/ Używam tego produktu od: Ilość zużytych opakowań: w trakcie pierwszego
  • 24 sierpnia 2007 o 0:29
    dla mnie super
    Nie wiem skąd tyle negatywnych opinii na jego temat. Używałam go jakiś czas temu okazjonalnie, bo kiedy nocowałam u kuzynki podbierałam jej ten żel. I zawsze z zaskoczeniem stwierdzałam, że chociażby przez dwa dni pobytu u niej, czyli z3-4 użycia żelu mam gładszą cerę. Ostatnio kupiłam go sobie, ale przy dłuższym stosowaniu nie ma fajerwerków, chociaż wypryski wyskakują sporadycznie. Mimo to lubię go, bo świetnie się pieni i przepięknie pachnie. Ma też estetyczne opakowanie. Z ceną różnie; ja kupiłam bardzo okazyjnie po 7,90. Może kiedyś kupię, jak znów trafię na taką promocję. Używam tego produktu od: hmm Ilość zużytych opakowań: 1
  • 7 maja 2007 o 10:34
    hm..
    używam tego produktu okazjonalnie, mniej więcej dwa-trzy razy w tygodniu. szczerze mówiąc, nie mam pojęcia, jaka mądrala nazwała ten kosmetyk oczyszczającym mleczkiem do twarzy, bo jeśli o mnie chodzi jest to najzwyklejszy żel do mycia twarzy. wyciskam z tubki jego niewielką ilość, rozgrzewam w dłoniach, do momentu, gdy zacznie się pienić i wtedy nakładam na buzię, po chwili spłukuję. dobrze się sprawdza jako żel do mycia twarzy, oczyszcza ją i dodaje energii. nie wysusza, nie powoduje uczucia ściągania się skóry. ma ładny zapach. generalnie, jestem z niego zadowolona. Używam tego produktu od: okazjonalnie, od ok. dwóch miesięcy. Ilość zużytych opakowań: jedno.
    Chezzy
    10 lutego 2007 o 22:40
    Hmmm... dziwne...
    Musz? zacz?? od tego, ?e to mleczko ma bardzo dziwn? konsystencj?. Poza tym niestety musz? stwierdzi?, jak moje poprzedniczki, ?e naprawd? mocno wysusza i nawet potem trudno dok?adnie nawil?y? twarz.Poza tym wydaje mi si?, ?e zatyka, wi?c jest to jego najwi?kszy grzech. Jego praktycznie jedyn? zalet? jest zapach, ?adny owocowy. Ale nie polecam :nie: U?ywam tego produktu od: Ilo?? zu?ytych opakowa?: 1
    luccyre
    16 września 2006 o 20:16
    Własciwie do jakiej cery?
    Mleczko? Kolejna pomyłka Avonu. To coś, to ani mleczkiem, ani żelem właściwie nie jest, choć bardziej bym przypisała go pod żel, który bardzo słabo się pieni ;/ no chyba, że próbujemy go zmyć, to wówczas zaczyna się tak pienić, że przysparza kłopoty. Pachnie ładnie, cytrusowo, dobrze zmywa, ale suchą skórę bardzo ściąga. Narazie stoi, używam go czasem, kiedy czuję, że mój makijaż jest za cięzki dla mojego mleczka, ale generalnie to zbędny gadżet, który zajmuje mi miejsce w łazience. Obiecałam sobie, że już nie będę nabywała avonowskich wynalazków, po kilku porażkach. Używam tego produktu od: 1,5 Ilość zużytych opakowań: ok. 1/2 opakowania