AA Cera Wrażliwa, Tonik nawilżająco-łagodzący do cery suchej i normalnej

• 1 sierpnia 2008 o 19:07
    porządny tonik
    nie będę go zbyt wychwalać, ale napiszę po prostu - jak dla mnie jest to dobry tonik, zupełnie wystarcza mi do codziennej pielęgnacji twarzy. używam go razem z mleczkiem z tej samej serii i naprawdę chwalę sobie ten duet. tonik jest bezzapachowy, delikatny, jeśli zdarzy mi się wacikiem przetrzeć oczy - w ogóle ich nie podrażnia. bez namysłu kupiłam jego drugie opakowanie i jeśli nie zachęcą mnie szczególnie jakieś recenzje na wizażu odnośnie innego toniku, kupię go ponownie. myślę, że to co daje ten tonik w zupełności wystarcza. od bardziej wymagających zadań są przecież kremy... Używam tego produktu od: kilka miesięcy Ilość zużytych opakowań: 2
    zuza678
    29 grudnia 2007 o 14:36
    Cenię go bardzo
    Dobra alternatywa w stosunku do drogich aptecznych toników nawilżających. Jest łagodny, wydajny, tani, a przede wszystkim faktycznie nawilża! Do tego po jego użyciu moja cera naprawde dostaje ładniejszych kolorów i nie jest podrażniona. Odświeżenie jest takie, jak to przy tego typu tonikach. Warto go spróbować, bo nie zawiedzie. Daję mu 5 gwiazdek, ze względu na stosunek jakości do ceny. Najfajniejsze jest to, że nasz produkt nie ustępuje zagranicznym, dużo droższym i wychwalanym produktom. Brawo! :-) Używam tego produktu od: kilku tygodni Ilość zużytych opakowań: w trakcie pierwszego
  • 3 czerwca 2007 o 10:56
    Koi, nawilża, odświeża
    W ogole kosmetyki do mycia twarzy mleczka i toniki z serii AA bardzo mi pasuja. Sa delikatne, bezzapachowe, nie ma mowy o podraznieniach, uczuleniu. Moja skora je uwielbia, odpoczywa po nich, jest ukojona i doskonale nawilzona. Polecam dla wrazliwcow!!! Używam tego produktu od: roku Ilość zużytych opakowań: 5
  • 27 maja 2007 o 11:02
    Przeciętniak
    Stosowałam go, kiedy miałam większe problemy z alergią. Działanie ok- nie podrażnia, nie wysusza. Ale używanie go nie sprawia przyjemności- niezbyt odświeża, ma delikatny "apteczny" zapach, niezbyt wygodna butelka...cieszy mnie to,że mogę teraz używać innych- wrócę do niego tylko w razie konieczności (oby nie). Używam tego produktu od:kilka lat Ilość zużytych opakowań:ok.10
    emma007
    26 marca 2007 o 15:19
    po prostu tonik
    W sumie nie zaskoczył mnie jakimś cudownym działaniem. Owszem, usuwa resztki makijazu, nie wysusza i nie ściąga buzi, ani się nie lepi, ale to potrafią inne toniki. Poza tym jak dla mnie butelka jest średnio wygodna, bo dziurka znajduje się w zagłębieniu, i zawsze wylewało mi się więcej niż chciałam, więc też dość szybko się skończył. Innymi słowy - żadna rewelacja, więc go sobie podaruję. To samo mam uzywając tańszej Melisy. Używam tego produktu od: Ilość zużytych opakowań: 1