Christina Aguilera X-POSE Glamour - fioletowe

anza89
    5 sierpnia 2013 o 16:17
    Z tego co pamiętam....
    to był bardzo fajny zapach. Pamiętam, że jak tylko wszedł na rynek to był bardzo popularny, wszystkie moje koleżanki go miały :) - cena, + bardzo ładne opakowanie, + śliczny zapach. Używam tego produktu od: nie pamiętam Ilość zużytych opakowań: jedno
  • 5 listopada 2012 o 18:29
    Lubiłam bardzo dekadę temu.
    Będąc 15latką (fanką Christiny Aguilery zresztą) kupiłam wszystkie zapachy z serii X-Pose prócz tego w czarnym opakowaniu który został wprowadzony póżniej niż reszta. Fioletowa wersja była niemal tak przeze mnie uwielbiana, jak różowa. Jaśmin to mój ulubiony kwiat, w X-Pose Glamour woń kwiatów została nieco złagodzona wanilią, co bardzo przypadło mi do gustu. Zapach był dość słodki, trochę mocny na początku, mało trwały. Opakowanie było śliczne! Używam tego produktu od: używałam jakieś 10lat temu Ilość zużytych opakowań: jedno
  • 1 kwietnia 2012 o 11:55
    Całkiem całkiem
    Zapach ładny,typowo kobiety,dość długo się utrzymuje.Flakonik poręczny i ładny.Nie są to jednak perfumy,które spełniają w pełni moje oczekiwania.Zapach słodki jednak jak dla mnie za mało wyrazisty.Gdy lekko wywietrzeją tracą to co najlepsze.Dobre do stosowania w zimę-nie polecam używać ich,gdy temperatura jest wysoka.Zapach wydaje się wtedy męczący. Używam tego produktu od: 3 miesiące Ilość zużytych opakowań: 1 flakon
  • 13 stycznia 2011 o 18:40
    za kwaśny
    Zapach oryginalny jak na taką jakość składników. Stworzono całkiem kobiecy i figlarny zapaszek. Jest taki trochę bieliźniany, trochę wyszminkowany. Ogólnie zmysłowy i promienny. Jednak pośród nut wyczuwam bardzo kwaśne akordy, takie, które zakwaszają zapach i robi sie nieciekawie, wręcz tandetnie. Duzy minus też za ilość mililitrów jaką trzeba na siebie wylać, żeby było je czuć przez cały dzień. Ogólnie ładnie skonstruowany chemiczno-kwiatowy zapach. Duże uznanie dla umiejętności Christiny ;)
    Elie
    13 grudnia 2007 o 21:39
    Jestem zadowolona :)
    Jeden z nielicznych zapachów, który się na mnie dobrze utrzymuje. Jest trwały, czuję go na ubraniach przez następne dobre kilka dni. Zapach dość ostry, tak jak napisano "zimny" (ale to mi odpowiada), mocne i zdecydowane nuty kwiatowe, wśród których najmocniej przebija się jaśmin. Butelka niezbyt ładna, ale duży plus za to, że można ją zmieścić do każdej torebeczki. Nie wiem, czy jeszcze kupię, bo lubię zmiany. Zapach mi odpowiada, ale nie uwiódł mnie, aż tak bardzo... Używam tego produktu od: ok. 2msc Ilość zużytych opakowań: w trakcie 1