Christina Aguilera X-POSE Desire - zielone

• 5 listopada 2012 o 18:30
    Najgorszy z serii.
    Będąc 15latką (fanką Christiny Aguilery zresztą) kupiłam wszystkie zapachy z serii X-pose prócz tego w czarnym opakowaniu który został wprowadzony póżniej niż reszta. Zielony lubiłam zdecydowanie najmniej ze wszystkich zapachów X-pose. Był dla mnie stanowczo za mocny, trochę jak męski. Przyprawiał o ból głowy, kręcił w nosie zaraz po rozpyleniu, nie przypadł mi do gustu. Opakowanie było śliczne! Używam tego produktu od: używałam jakieś 10lat temu Ilość zużytych opakowań: jedno
  • 3 grudnia 2011 o 19:43
    Najlepszy z najlepszych !
    Zakochałam się! To był niesamowity zapach, po prostu nie mam słów...zresztą wszystko zostało już powiedziane ;) Do dziś chowam w półkach wszystkie flakoniki, i próbkę :D Serce mi się kraje, że przepadł bez wieści ;-( Gdyby ktoś coś wiedział na temat ewentualnych dojść do tego zapachu to proszę o info :) Od momentu gdy nie mogę znaleźć kolejnego flakonu, błądzę po zapachach ;( jak dziecko w ciemności... i nie ma dla mnie satysfakcjonującego zastępstwa :( Pozdrawiam osóbki podzielające mój gust :D Używam tego produktu od: odkąd się pojawił... Ilość zużytych opakowań: 4
  • 24 lipca 2011 o 22:57
    taka sobie krysia
    nie jest to cos wyjatkowego no niesty a po opini wydawalo sie ze tak cana niska to i jakosc ;/ czesto slyszalam ze to jakis meski zapach a nie chce pachniec jak facet ! jedyny plus za opakowanie Używam tego produktu od: pare razy Ilość zużytych opakowań: w trakcie pierwszego
  • 6 stycznia 2011 o 23:46
    Cudowny, najlepszy!
    Uwielbiam, uwielbiam, uwielbiam ten zapach!!! Zniknął tak nagle, że jestem strasznie rozczarowana, a akurat ten najtrudniej jest dostać z całej serii. Cudowny zapach, niesamowicie trwały, czułam go na skórze nawet po całym dniu i kąpieli. Uwodzicielski, słodki, lekko pikantny, naprawdę zwracał uwagę mężczyzn i świetnie się go "nosiło", nigdy nie stawał się irytujący. Najlepsze perfumy, jakie miałam. Używam tego produktu od: roku Ilość zużytych opakowań: 1, desire.
  • 5 września 2010 o 16:11
    Moj zapach
    Cudo! niestety niegdzie nie jest juz dostepny posiadam w zapasie jeszcze jeden flakon uzywam go bardzo oszczednie jednak to nie problem bo zapach juz po jednym psiknieciu jest idealny kocham i chyba nigdy nie znajde wystarczajaco dobrego zastepstwa Używam tego produktu od: 6 lat Ilość zużytych opakowań: 9