Pozostałe akcesoria

Design produktu:
    Kufa311
    18 października 2016 o 21:36
    Nie jestem przekonana
    Nie mam małych ust. Fakt, usta są powiększone, ale efekt utrzymuje się dość krótko. Po pomalowaniu już 'napompowanych' ust wszystko wygląda ładnie, ale gdy tylko usta wracają do normalnego kształtu to kontur robi się krzywy i szminka wygląda tragicznie. Dużo lepiej wygląda już zwykła konturówka. Fajny gadżet jeśli chcemy mieć duże usta na bardzo krótki czas. Jeśli będziemy długo zasysać to usta zrobią się sine. Przed użyciem należy sprawdzić czy usta są odpowiedni nawilżone. Jeśli są suche to podczas 'pompowania' mogą popękać...
    Zojka26
    11 sierpnia 2016 o 19:18
    Hm.
    Wykorzystał/a:jedna próbka
    Mam zwyczajne usta, ani za duże ani za małe. Noszę natomiast od dwóch lat aparat ortodonyczny i w miarę leczenia zauwazylam asymetrie górnej wargi względem dolnej. Planuje zatem "wyrownanie" zabiegiem powiększania ust, taka bardziej korekta niż jakieś megapowiekszenie. Lipstar znam z youtuba i strasznie mnie ten gadżet smieszyl, nigdy nie podejrzewalabym ze to kupię :) A jednak. Kiedy już umowilam się na zabieg postanowiłam sprawić sobie ten zestaw celem dokonania domowej symulacji, jak to też moje usta będą wyglądać po ostrzyknięciu. Czysta ciekawość. Z całego zestawu na mój dziób pasował tylko ten średni rozmiar. Przystapilam z bijacym sercem i pełną konspiracja (żeby mnie nikt z tym nie nakrył :P) do testowania. Zwilżyłam, przylozylam do ust i zaczęłam zasysac. I tu pierwszy fail, bo nijak, żadną siłą nie udalo mi sie zassać tak mocno bym nie musiała przytrzymywac tego dłonią. Potrzymalam to tak na ustach regulaminowy czas, oderwalam... I co? W zasadzie to nic. Żadnego powiększenia, jedynie moja usta wyglądały jakby rozmazala mi się szminka, bo wokół zrobiła mi się taką bladorozowa obwodka. Z politowaniem dla swojej mądrości zaprzestalam testów. Nie wiem, być może jestem jakąś wyjatkowa, ze na mnie to nie działa, a być może produkt to bubel. U mnie się nie sprawdziło i w ogóle nie wyobrażam sobie używania tego... częściej. Dużo lepsze efekty (w ogóle jakieś efekty!) uzyskuje konturówką i pomadka. Nadal nie wierzę, ze to zrecenzowalam :)
    Voodooo
    22 kwietnia 2016 o 8:44
    Kobiecy gadżet ...
    O tym produkcie słyszałam juz dawno ale cena bardzo mnie odstraszała.Zakupilam go na bardzo dużej promocji z 60 zł na 20 wiec udało ni się zaoszczedzić.Poczytałam bardzo dużo opini i zdjęć na temat Lipstar i zdecydowałam się i ja.Przesyłka przyszła bardzo szybko.W pudełeczku znajduje się instrukcja jak go używać i 3 rozmiary Lipstar.Ten największy podarowałam kuzynce bo to nie był mój rozmiar.Dwa średni i mniejszy zostawiłam dla siebie i używam ich na zmianę.Warto przed przetestowaniem go zobaczyć filmiki na yt jak użyywać Lipstar bo to bardzo pomaga.Należy zwilżyć usta wodą i przyłożyć ceramiczną nakładkę na usta i zassać się do niej.Na początku jest to trudne ale potem dziecinnie proste.Trzymam tak 3 razy po 30 sekund żeby efekt był zadowalający.Usta są na początku aż sine ale tylko wtedy gdy robie to za mocno.Trzeba wyczuć dobrze jak to robić.Po kilku razach usta są na prawdę mocno powiększone i pełne.Są gotowe do pomalowania ulubioną szminką.Na początku używania usta mnie bolały bo robiłam to za mocno ale wyczułam na ile mogę się przyssać żeby wszystko było okej.Szkoda tylko że efekt utrzymuje się bardzo krótko.Zaledwie 20 minut może więcej i po efekcie.Wydaje mi się że to tak jak by do zdjęcia tylko i na szybkie wyjście do znajomych.Opakowanie jest bardzo ładnie i jest to miły gadżet kobiety.Naucze się go tak używać żeby efekty były na dłużej.Trzeba popracować nad tym.Można go kupić w wersji różowej lub czerwonej.Są częste promocję i konkursy na stronie Lipstar.