Philips Geometricks 6-w-1 HP 4696 Urządzenie wielofunkcyjne do układania włosów

• 9 grudnia 2006 o 19:37
    Retro :)
    Kupiłam to urządzenie około 5 lat temu, głównie ze względu na prostownicę. Wtedy to był produkt bardzo nowoczesny, a o prostownicach ceramicznych nikomu się nawet nie śniło. Przez długie lata służył mi właściwie bez zarzutu. Dopiero ostatnio coś się stało z płytkami i urządzenie trochę szwankuje. Minusy: bardzo długo się nagrzewa (ok. 15 minut); grzałka zamontowana jest tylko w jednej płytce-druga nagrzewana jest poprzez kontakt z tamtą (jeśli coś nie dochodzi, to nagrzewa się tylko jednostronnie); płytki są metalowe. A teraz plusy: zawiera dużo wymiennych końcówek, wśród nich najbardziej rewelacyjną jak dla mnie lokówkę spiralną; jest trwałe i dobrze wykonane; nie przypala włosów. Podsumowując kiedyś był to hit (dla mnie) i warto było wydać na niego tyle pieniędzy, obecnie jednak urządzenie to nie sprawdzi się- nikt nie chce czekać 15 minut na rozgrzanie się metalowych płytek prostownicy. Mimo to warto mieć to urządzenie w domu- choćby przez wzgląd na lokówki i karbownicę. Używam tego produktu od:ponad 5 lat Ilość zużytych opakowań:1
  • 12 października 2006 o 18:41
    mój skarb ;)
    Co ja bym zrobiła bez tego urządzenia? Mogę nim poprawiać moje naturalne sprężynki, kiedy mi się dziwnie ułożą, od czasu do czasu je prostuję, karbuję... I mam wszytsko w tym jednym cacku. Mi bardzo odpowiada :) Mimo, że trochę wysusza (szczególnie przy prostowaniu), ale która prostownica tego nie robi? Używam tego produktu od: pół roku Ilość zużytych opakowań: 1
    olenk@@
    29 lipca 2006 o 13:36
    trwałe :)
    moze nie jest to produkt jakiejs szczegolnej jakosci aleswoje zadania spelnia. dobrze lokuje, robi sliczne sprezynki, karbuje tez bez zarzutu.zdecydowanie slabym punktem tego urządzenia jest prostownica.nie zauwazylam najmniejszego efektu wyprostowanych wlosoe(a wlosy mam dosc proste i podatne). urządzenie to mam juz ladnych pare lat choc wiele razy je pozyczalm nadal jest w niezlym stanie. a mam je juz ładnych pare latek.obecnie uzywam tylko do loczkow Używam tego produktu od:jakies 3 lata Ilość zużytych opakowań:1
    Ewki11
    22 lutego 2005 o 21:02
    BEZNADZIEJA
    Jestem zalamana. Dobrze ze kupilam uzywana po nizsze cenie...chyba sie nie da zrobic produktu dobrego na wszystko bo traci przez to jakosc. Nagrzewa sie to to....pewnie z 15 min. Do tego nie ma regulacji temperatury. Wlosy jak poparzone:( Zalamka. Zdecydowanie odradzam