Revolution Beauty (Makeup Revolution) Eyes Like Angels, 32 Eyeshadow Palette Paleta 32 cieni do powiek

• 19 marca 2018 o 21:46
    Często z niej korzystam
    Mam ta paletę już od dłuższego czasu i często z niej korzystam, przy makijażu dziennym jak i wieczorowym. Opakowanie klasyczne, czarne ze złotym napisem, który z czasem mi się starł :P Kolorystyka jak najbardziej w moim guście, są neutralne kolory jak i róże i zielenie, wraz z błękitami i filetem. Przewaga jest błyszczących cieni niż klasycznego matu. Te o bardziej kremowej konsystencji nakładam palcem na powiekę ponieważ nie trzymają się zbytnio pędzla, a i efekt jest dużo bardziej wyraźniejszy. Posiadam również z MUR Big LOVE ale mam wrażenie że ta jest dużo bardziej od niej na pigmentowana. Dużym minusem jest osypywanie się cieni, nawet nie na samych powiekach co w opakowaniu, często wilgotną chusteczką je wycieram, cienie osypują się i ją bardzo brudzą.
  • 10 stycznia 2018 o 15:24
    niestety
    Bardzo lubię markę MUR ich produkty zazwyczaj są bardzo dobrej jakości w stosunku do ceny, z tą paletą nie jest mi jednak do końca po drodze. Kupiłam ze względu na zestawienie kolorystyczne-uważałam iż sprawdzi się w pracy i da mi się oprzeć makijaże tylko na tej palecie. Maty są w porządku pigmentacja dość intensywna nieco bledsza na oku, ale blendują się dobrze , nie tworzą plam i zrobimy nimi dość harmonijne przejścia. Niestety konsystencja brokatów jest jakby mokra i lepka-bardzo ciężko nabrać je na pędzel. Rozcieranie ich na powiece odbiera im lekko intensywność. Osypują się również i to widocznie. Jest duża różnica w matach a brokatach a szkoda gdyż paleta miała potencjał. Opakowanie również proste ale estetyczne. Z lusterek w paletach nie korzystam ale wiem że jest to lubiany przez kobietki element. Na tle innych palet MUR ta wypada blado a szkoda
    Zalety:
    • maty są dobrej jakości , cena również w porządku
    Wady:
    • konsystencja brokatów,
  • 10 stycznia 2018 o 14:27
    cudowne kolory
    kiedy zobaczyłam tą paletę pierwszy raz, pomyślałam, że jest idealna dla mnie, odważne, żywe kolory, i ten błysk. nie mogłam się doczekać pierwszego użycia. i nie zawiodłam się! cienie pięknie się rozprowadzają na powiece, cudownie się ze sobą łączą. jedynym mankamentem to to, że niektóre się osypują, ale z tym łatwo można sobie poradzić (-: ogólnie jestem bardzo zadowolona z tego zakupu i polecam każdej maniaczce makijażowej jak ja
    minyaia
    23 listopada 2017 o 12:39
    Dobra
    Kolory! Piękne, dobrze napigmentowane, dobrze się z nimi pracuje, jedynym minusem jest to, że się osypują, ale z tym można sobie jakoś radzić, warto przy nich używać jakiejś dobrej bazy, żeby utrzymały się dłużej. Fajna, nie sięgam po nią jednak za często, ale mam pare ulubionych kolorów.
  • 14 lipca 2017 o 14:53
    paletka 3/10
    Na początku byłam zachwycona tą paletką,na żywo dopiero po roztarciu na dłoni zobaczyłam jak bardzo 'świecą' się te cienie. Nie jestem fanką błysku,o ile kolory są przepiękne wolałabym aby ta paleta zawierała więcej matowych cieni w tych kolorach.Kolory bardziej perłowe wydają się takie jakby mokre i ciężko je więcej nabrać na pędzel ,lepiej wklepać palcem a inne cienie strasznie się sypią. Ogólnie kolory fajne ale jakość tej paletki nie zachwyca,zadowolona jestem tylko z lusterka.
    Zalety:
    • kolory
    • lusterko
    Wady:
    • cienie słabej jakości,2 cienie matowe słabo napigmentowane,reszte cieni bardzo ciężko nabrać z palety,osypują się