Giorgio Armani Emporio Homme EDT

Giorgio Armani Emporio He

Icarium
    4 sierpnia 2012 o 18:11
    Yuzu jaki fajny
    Bardzo bobry, elegancki zapach, co tu więcej pisać kardamon, szałwia, w dalszych nutach wetiwer i gwajak. Niezwykle trwały i posiadający bardzo długi "ogon". Wspaniała ciepła baza drzewna, z taką klasa, rzadko już występuje w obecnych zapachach. Używam raczej w chłodniejsze dni, Używam tego produktu od: od trzech lat Ilość zużytych opakowań: pierwsza setka
  • 15 lutego 2012 o 20:14
    zdecydowanie faworyt..
    3 opakowanie(czarnego emporio) juz ma mój mąz a to świadczy o miłosci jego,mojej:)do tego zapachu..Jest obłędny ,sexowny,zmysłowy,subtelny,męski..mogłabym tak wyliczac bez końca..pomimo licznej kolekcji perfum(Hermes,Boss,Chanel,DG)ten zawsze powoduje że mam miękkie kolana..Nie jest ostry,nie jest nachalny .jest wzorem doskonałosci jak dla mnie i mojego powonienia..kiedy czuję go na mężu bądz inny facet mija mnie zostawiając po sobie zapach czarnego Emporio,wiem,ze mogłabym tak stac i tulic sie do tego zapachu:):)nie ma takiego pazura jak Hermes czy Chanel ale jest wygładzony tak subtelnie,tak męsko że moze bez pazura powalić nie jedna panią:)Piękny!!! Przyciąga wzrok nawet najbardziej opornych kobiet. Jest głęboki, dopracowany w każdym szczególe. Pięknie rozwija się na skórze w ciągu całego dnia (i nocy). Wyzwala skrywane dotąd uczucia, pozwala żyć pełnią, z dystansem do siebie i otoczenia. .Zapach natchniony współczesną męskością, naturalnie skrystalizowany.. Używam tego produktu od: oj juz długo Ilość zużytych opakowań: 3 opakowanie
  • 6 stycznia 2011 o 4:40
    Klasyk...
    Z tym zapachem spotykam się co jakis czas. Gdy byłem nastolatkiem zachwycił mnie (może dlatego, że Armani kojarzył mi się z przepychem, bogactwem, czyms dla mnie na tamte czasy niedostępnym). Dlatego pewnie ciułałem pieniądze na 30 ml. wtedy spodobały mi się nuty następujące po sobie: najpierw cytrusy do który powoli dochodziła trawa wetiweri, całosc kompozycji konczyła się najbardziej wyczuwalnym piżmem i cedrem. Jednakże już wtedy zauważyłem, że z trwałoscią jest kiepsko. Dlatego 30 ml poszlo bardzo szybko. Kolejne podejscie do tego zapachu nastąpiło parę lat później, tym razem jednak 50 ml. Dokładnie jak za pierwszym razem, zapach ładny, elegancki, jednakże szybko się ulatniał. Ostatnią butelkę 100 ml kupiłem jakis rok temu i nie mogę jej skonczyć. Emporio zaczyna mnie męczyć, źle się w nim czuję, wolę się psiknąc Adidasem Fresh Impact niż tymi perfumami z górnej półki. Wyczuwam w nich cos sztucznego, chemicznego wręcz, drażnią (a może to zmiana w ph skóry? nie wiem). Dałem tym perfumom w ocenie 3,5 dlatego, że jest to pierwsza markowa woda toaletowa z którą miałem stycznosc, więc ocena ta również z sentymentu. Trochę w tym jest tez mojej winy, bo akurat ten zapach przeznaczony jest na wieczory, a idąc dalej bym powiedział, że na ważniejsze okazje, na pewno nie warto robić z niego monotonnego co dziennego psikadła, bo straci swój urok. Produkt mimo wszystko polecam, w koncu nie bez powodu nosi obok Code miano drugiego kultowego zapachu Armani. Używam tego produktu od: 7 lat z przerwami Ilość zużytych opakowań: 3 opakowania (30 ml, 50 ml, 100 ml)
    mayami
    28 grudnia 2007 o 18:01
    jakto armani :)
    ten zapach takze nalezy do moich ulubionych.. jest sexy, uwodzicielski, meski, swiezy... wart polecenia.. armani to geniusz perfumowy.. flakony emporio sa genialne..ale to pikus przy aromatach ;) Używam tego produktu od: :* Ilość zużytych opakowań: :*
    wilq88
    8 stycznia 2007 o 13:02
    Super
    Zapach jest wpsanialy, podoba sie nie tylko tym, ktorzy lubia wyzej wymienione nuty zapachowe. Jak przystalo na porzadny perfum, zapach utrzymuje sie dlugo. Opakowanie jest bardzo poreczne, co jest szczegolnie wazne, jesli bierze sie perfum w podroz. Ogolnie polecam. Używam tego produktu od: roku Ilość zużytych opakowań: 1