Iwostin Elixine, Krem pod oczy przeciwzmarszczkowy

• 25 stycznia 2013 o 22:59
    Produkt niespełniający obietnic
    Mam 30 lat, więc czas najwyższy na pięlęgnację przeciwzmarszczkową. Trafiłam na cały zestaw Iwostin, w tym również krem pod oczy. Szczerze mówiąc, jestem zawiedziona, ponieważ : - krem zbiera się w załamaniach, - nie nawilża, a co za tym idzie nie spłyca zmarczek, nie likwiduje obrzęków, ani zasinień. Produkt nie spełniający swoich założeń, chociaż cena znośna. Widziałam opinie dziewczyn ok 25 lat, które wychwalały ten produkt- może dla cery bez pierwszych zmarczek jest ok, ale do tej ze zmarszczkami ( "kurze łapki" ) - nie radzi sobie. Używam tego produktu od: 1,5 miesiąca. Ilość zużytych opakowań: jedno pełnowymiarowe
    camasja
    29 czerwca 2012 o 14:14
    rewelacja
    Najlepszy krem pod oczy jaki miałam. Doskonale nawilża skórę, pięknie pachnie i nie uczula. No i cena! mozna juz kupic na allegro za 9zł!! Używam na noc,a rano stosuję roll on Oftalin też z Iwostinu. Dla mnei duet idealny Używam tego produktu od: 1 miesiac Ilość zużytych opakowań: w trakcie pierwszego
    kasinaa
    30 marca 2010 o 16:55
    Sympatyczny
    Średniak w butelce :) owszem likwiduje opuchniecia i lekko wygladza aqle nic więcej. Niezły jako krem odzywczy dzialania przeciwzmarszczkowego po 3 miesiącach nie zauważylam :( Używam tego produktu od:3-4mcy Ilość zużytych opakowań:1
    bianka2
    12 września 2008 o 9:08
    taki sobie
    Nie widze po nim zadnych zmian, nie czuje, zeby w ogole dzialal. Mnie co prawda nie uczula, chociaz mam cere bardzo sklonna do alergii, niemniej smaruje skore wokol oczu, ale nie widze, zeby byla jakas lepsza. dodam, ze jestem jeszcze dosc mloda - 30 lat :-) wiec nie mam zmarszczek, najwyzej jakies male i stosuje ten krem zapobiegawczo, liczac ogolnie, ze skora wokol oczu sie poprawi, bedzie bardziej elastyczna itd, ale nic z tego, zadnej zmiany po tym kremie Używam tego produktu od: 6 m-cy Ilość zużytych opakowań: 1
    tola765
    18 kwietnia 2008 o 8:41
    krem jest świetny
    krem rewelacyjny!!!!!polecam naprawdę świetny. nie podrażnia oczu ,wygładza zmarszczki,likwiduje opuchnięcia.JEst świetny.Jestem bardzo z niego zadowolona.Jak dla mnie rewelacja!!!!! Używam tego produktu od:3 tygodni Ilość zużytych opakowań:nadal 1