Lumene Hydra Drops Makeup Cream (podkład nawilżający)

• 7 września 2014 o 22:46
    Mnie uczulił
    Lubie produkty firmy lumene, ale niestety ten strasznie mnie uczylił. Używam z innej serii i wszystko jest w pożądku. Ten nie był włąściwy. Zalety: brak Wady: -słabo kryjący -świecąca cera -drogi Używam tego produktu od: 1 miesiąc Ilość zużytych opakowań: 1 małe
  • 3 marca 2010 o 17:27
    Nie polecam
    Ogólnie bardzo lubię kosmetyki Lumene i nie miałam do nich zastrzeżeń, ale ten podkład to niewypał. W ogóle nie kryje, prawdę mówiąc, to nic nie robi na twarzy prócz tego, że jest... Szkoda, bo dobrze się rozprowadza i ma fajny kolor - mam odcień Spring Mist, ale to są jedyne jego zalety. Jeżeli ktoś ma cerę bez skazy, to może się sprawdzić, bo trochę rozświetla. Używam tego produktu od: kilka miesięcy Ilość zużytych opakowań: w trakcie pierwszego
    kahnia
    11 czerwca 2009 o 18:53
    fajny
    nawet fajny i jedyny ktorego moge używać przy mojej suchej cerze dobrze sie rozprowadz nie podkreśla suchej skory jest malo widoczny nie podrażnie raczej nie wysusza ale zupełnie nic nie kryje Używam tego produktu od:długo Ilość zużytych opakowań: ok.1,5
    monada
    13 listopada 2008 o 16:36
    miło wspominam
    Używałam tego podkładu kilka lat temu, gdy jeszcze mozna było go dostać. Lekko nawilżał, nie zapychał, nie uczulał, ale co najważniejsze miał idealny kolor, co u bladolicych jest nie bez znaczenia. Nie tworzył maski i był dość trwały. Ale cóż... nie ma go już w Polsce? Używam tego produktu od: kilka lat temu Ilość zużytych opakowań: 2
  • 13 lutego 2008 o 13:21
    nie wart ceny
    Nie kryje, nie nawilża. Jedyny plus za to, że ładnie się rozprowadza- ale gdybym nie miała czego ukrywać nie potrzebowałabym fluidu. Nie polecam osobom z "niespodziankami" na buzi. Używam tego produktu od :już nie używam Ilość zużytych opakowań:w trakcie pierwszego