Oriflame Tea Tree, Corrective Stick (Korektor antybakteryjny dwukolorowy) (stara wersja)

• 9 czerwca 2015 o 20:34
    Średni
    Korektor przez swój podział na dwie części jest niepraktyczny. Jedna część zwykle zużywa się dużo szybciej i potem na twarzy zostają smugi drugiej częśc np. w moim przypadku część zielona zuzywała sie wolniej i gdy chciałam zakamuflować niedoskonałości częscią cielistą zielona pozostawiała swój ślad na niej. Dodatkowo firma twierdzi, że zielona część leczy wypryski i warto stosować ja na noc... Nie zauważyłam tego. Jeśli chodzi o krycie korektor się sprawdza (przynajmniej jego cielista część). Zielona ma przyjemny zapach. Ładnie się rozprowadza. Używam tego produktu od: roku Ilość zużytych opakowań: dwa
  • 15 grudnia 2013 o 16:05
    Dla bardzo ciemnej cery
    Dostałam kiedyś w prezencie, niestety w moim przypadku się nie sprawdził. Część zielona pozostawała zielona na mojej twarzy, zamiast maskować czerwone miejsca to po prostu je zieleniła - a wygląd ufo to nie było to, co chciałam osiągnąć. Ponadto część maskująca jest bardzo ciemna, tylko dla wyjątkowo ciemnej karnacji. Leczenia niedoskonałości nie zauważyłam, a i w ich pokryciu się nie sprawdził. Na plus jedynie bardzo ładne opakowanie. Używam tego produktu od: ciężko powiedzieć Ilość zużytych opakowań: jedno
    Atopowa
    3 czerwca 2013 o 23:13
    Może być
    Dostałam go w prezencie od koleżanki. Nic specjalnego. Definitiwnie wole korektory płynne. - kryje ale jest wciąż widoczny - no nic specjalnego. Najzwyklejszy w świecie kosmetyk o którym się zapomina Używam tego produktu od: roku Ilość zużytych opakowań: jedno
  • 13 stycznia 2013 o 17:48
    Lubię ten korektor
    Lubię ten korektor, ale tylko zieloną część Zielona strona działa antybakteryjnie, wysusza krostki i goi ranki, używam tylko punktowo na noc, a rano twarz jest w dużo lepszym stanie (żaden punktowy kosmetyk nie przyniósł takich efektów jak ten - przy stosowaniu innych nie widziałam żadnej poprawy, a wypróbowałam już chyba wszystko). Beżowa część absolutnie nie jest dla mnie przydatna (w moim przypadku korektor jest za jasny i słabo kryjący). Po zużyciu zielonej strony, resztę wyrzucam - szkoda, że Oriflame nie ma w swojej ofercie dwóch oddzielnych korektorów: zielonego i beżowego. Drogi - normalnie nie dałabym za niego 25 zł, zwłaszcza, że nie wykorzystuję go w całości. Ale jako konsultantka mam zniżkę i kupuję go gdy dodatkowo jest promocja (więc za mniej niż 10 zł). Lubię w nim to, że działa antybakteryjnie.
  • 6 listopada 2012 o 0:21
    Nie przypadł mi do gustu.
    Ten korektor jest jak dla mnie bez sensu, nie widzę dla niego zastosowania. Dostałam go jakieś 11-12 lat temu w zestawie z żelem myjącym i drugim nawilżającym z tej samej serii i o ile tamte kosmetyki się sprawdziły o tyle ten korektor leżał nieużywany dopóki nie zaginął bezpowrotnie w czeluści moich szuflad. Część zielona jest nieprzydatna, bo nie jest w stanie zakryć dobrze większych wyprysków, a jako środek przyspieszający ich gojenie jest bardzo mało skuteczna. Część beżowa jest ciemna i lekko pomarańczowa i niewiele jest osób z takim kolorem skóry, więc tym bardziej kosmetyk staje się bezużyteczny. Przy próbach używania okazało się, że efekt na skórze utrzymuje się przy dobrych wiatrach godzinę, co jest wynikiem po prostu fatalnym. Nie polecam nikomu. Używam tego produktu od: używałam ponad 10lat temu Ilość zużytych opakowań: jedno