Clinique Repairwear, Intensive Eye Cream

• 7 października 2014 o 11:36
    zero
    Jak dla mnie nie zrobil kompletnie nic, a nawet uwazam, ze moje zmarszczki sie poglebily. Jedyna zaleta to to, ze makijaz moglam zrobic prawie natychmiast. Jest bardzo wydajny, co w tym wypadku wcale mnie nie cieszylo, bo nie moglam sie doczekac kiedy sie skonczy. Czekalam do konca opakowania az zadziala, ale niestety. Używam tego produktu od: pol roku Ilość zużytych opakowań: jedno
    amark
    12 maja 2013 o 17:33
    Uczulił mnie
    Prawdę mówiąc mam mieszane uczucia co do tego kremu. Z jednej strony jest skuteczny, z drugiej mnie uczulił. Mogę polecić osobom, które nie mają problemów alergologicznych. Plusy + nawilża + spłyca zmarszczki + skóra po nim jest rozświetlona i odmłodzona Minusy - Uczulił mnie, co teoretycznie nie powinno mieć miejsca, ponieważ Clinique jest firmą sprzedającą kosmetyki przebadane alergologicznie... Używam tego produktu od: 4 miesięcy Ilość zużytych opakowań: jedno
  • 15 grudnia 2012 o 22:33
    Niezły ale znam lepsze
    Na razie zapobiegam ale drobniutkie linie są. Moje niezawodne typy to Skin Ceuticals i La Prairie Radiance. I na tle tych kremów ten jest średni jeśli chodzi o drobne linie. Czuje nawilżenie, lekką pielęgnację, nie podrażnia, tusz też się nie rozmazuje, bardzo wydajny. Jednak efekt końcowy tak na 4-. Testuje dalej, może wrócę do moich faworytów ale z tym kończę znajomość. Używam tego produktu od: pół roku Ilość zużytych opakowań: jedno
  • 9 grudnia 2012 o 23:11
    Poprawny, aczkolwiek nie idealny
    Gdyby w sklepach nie było kremów od oczy Shiseido, zapewne rozważyłabym dłuższą znajomość z tym specyfikiem. A tak, wypróbowałam, przetestowałam, odczułam działanie i porzuciłam. Nie wiem czy na zawsze, być może do niego wrócę, bo jest całkiem przyzwoity, ale w stosunku do ww. kremów trochę mu brakuje. Nawilża, wygładza, nie uczula, ale ze zmarszczkami mimicznymi radzi sobie słabiej niż Shiseido, stąd moja niestałość w tym związku. Używam tego produktu od: kilka miesięcy Ilość zużytych opakowań: jedno
    cora
    16 czerwca 2012 o 20:07
    mógłby być lepszy
    Krem pod oczy bardzo zwykły. Naprawdę, spodziewałam sie lepszego działania, dobrego nawilżenia okolic oczu, a tu nic;) Na pewno dużą rolę odegrał tu inny krem, który niedawno mi się skończył (Chanel, był b. dobry i robił dużo więcej), stąd moje wymagania. No więc Clinique nie daje u mnie żadnego większego efektu, ot zwykły kremik pod oczy jakich wiele. Zapach jest dosyć ostry, ale on jest taki zawsze, obojetnie który kosmetyk tej firmy weźmiemy, nuta zapachowa jest ta sama. Gdyby krem działał, na pewno miałabym do niego inny stosunek, ale że krem pod oczy jest jedynym kosmetykiem, do którego przywiązuję tak dużą wagę, szukam tylko najlepszych. Mam zamiar wypróbować jeszcze krem pod oczy z filtrem UV, tej samej firmy, ale jeśli mnie nie przekona, wracam do Chanel:D Używam tego produktu od: 3 mies. Ilość zużytych opakowań: 1 standard