Mitia Shower Gel (Żel pod prysznic)

• 22 listopada 2016 o 12:55
    Otulający zapach
    Żel pod prysznic to kosmetyk codziennego użytku, często zmieniam żele i mam otwartych kilka na raz, lubię różnorodność zapachów, w zależności od nastroju. Używałam żelu tego producenta "Silk Satin' i byłam zadowolona. Ten kupiłam ze względu na zapach, lubię żele z miodem i mlekiem. Do tego żel był w promocji. Plusy: - opakowanie plastikowe, poręczne, zamykane na "klik", bardzo wygodne i nie ma problemu z otwarciem pod prysznicem, jedyny minus nie można go postawić na "głowie", - konsystencja kremowa, gęsta, zapach bardzo przyjemny, lekko perfumowany, pozostaje po prysznicu, ale nie na długo, - dobrze myje, skóra jest czysta, gładka i miękka, - dobrze się pieni i dobrze spłukuje, jest wydajny. - nie wysusza skóry, lekko nawilża, nie muszę stosować balsamu. Polubiłam się z tym żelem do tego stopnia, że kupię inne wersje zapachowe.
  • 19 marca 2014 o 0:11
    Fantastyczne
    Żele zamknięte są w solidnych plastikowych butelkach, pod światło swobodnie można zobaczyć, ile produktu już zużyliśmy. Stosowałam zielony aloesowy i niebieski z morskimi minerałami. Oba żele zapachowo bardzo mi się podobają- niebieski jest delikatniejszy, zielony bardziej intensywny. Ale oba zapachy są delikatne i świeże. Żele występują też w innych wariantach zapachowych, więc z pewnością każdy znajdzie coś dla siebie:) Konsystencję mają kremową, gęstą, są zatem wydajne- wystarczają naprawdę na bardzo długo. Bardzo dobrze się pienią. Producent ma rację- kąpiel z nimi to faktycznie sama przyjemność:) Niezwykle pozytywnie zaskoczyło mnie to, że świetnie nawilżają skórę, nie wywołują podrażnień i nieprzyjemnego uczucia ściągnięcia skóry. Nie pojawia się swędzenie , więc po umyciu się tym żelem nie muszę już każdorazowo stosować balsamu do ciała:) Te żele, choć mało znane, są świetnym dowodem na to, że dobry produkt wcale nie musi być drogi. Jeśli tylko uda mi się dostać inne wersje zapachowe, to z pewnością się w nie zaopatrzę. Mitia posiada też żele męskie więc jeśli tylko gdzieś je zobaczę, to bez wahania zakupię też mężowi:) Polecam gorąco! Używam tego produktu od: ponad 6 miesięcy Ilość zużytych opakowań: 3 całe
  • 22 kwietnia 2012 o 14:00
    Dobry profukt a tak niewiele kosztuje
    Posiadam wersję o zapachu kokosa. Nie trzeba wydawać majątku żeby umyć się fajnym żelem. :D +ładnie pachnie +konsystencja, jest gęsty +nie wysusza skóry, mam wrażenie, że nawet lekko ją nawilża +duża butelka +tani +dobrze się pieni i myje -opakowanie mogłoby być bardziej zachęcające. Nie jest to mój ulubieniec, ale z pewnością jeszcze do niego wrócę. :) Używam tego produktu od: 2 tygodni Ilość zużytych opakowań: w trakcie pierwszego
  • 9 sierpnia 2010 o 22:41
    Rodzinny
    Dobry żel pod prysznic nie musi być drogi. Mitia jest tego przykładem :)dobrze się pieni, ma duuże opakowanie, różne zapachy każdy znajdzie coś dla siebie. Idealny dla całej rodziny. Nie wysusza i nie podrażnia. :):) Używam tego produktu od: paru lat Ilość zużytych opakowań: kilkanaście
  • 13 lipca 2006 o 15:56
    Naprawdę dobry
    Aż się zdziwiłam jak takie tanie kosmetyki mogą być dobre:). Zasadniczo żelik ten właściwie nie wyróżnia się niczym innym od innych droższych żeli pod prysznic. +ma śliczniutkie zapaszki miłe dla noska :)(szczególnie zielona herbata) +jest w poręcznej, takiej chwytnej buteleczce +ładnie nawilża skórę(później nie muszę się maziać balsamem;)) +super się pieni:) Jednym zdaniem rozkosz dla zmysłów i ciałka.;) Używam tego produktu od:2 lata Ilość zużytych opakowań:hmm.. nie pamiętam ;)