Biotherm Oleo Source, Nourishing - Fortifying Radiance Elixir

Kamlisa
    27 lutego 2006 o 18:42
    sama nie wiem
    Wygląda bardzo ładnie, kolorowo, ale aplikacja nie jest specjalnie wygodna - jak to juz napisano - eliksir wylewa się :(. Cięzko mi nabrac ilośc wystarczającą na twarz i szyję. Byc może z tego wynika słaba - jak dla mnie - wydajność. Zapach bardzo przyjemny, tak, jak kremów z tej serii - cytusowo-ziołowy. Kosmetyk ( stosuję na noc, pod krem) ładnie nawilża skórę, nie natłuszczając jej zbytnio ( mam wersje do skóry normalnej/mieszanej). Podsumowując - nie jest zły, ale raczej nie bede go ponownie pooszukiwać. Znam przyjemniejsze.
    spray
    4 stycznia 2006 o 12:01
    Nie wiem
    Zachwyciło ,mnie opakowanie. Oleo Source ma piekną buteleczkę, dwufazowy olejek wygląda bardzo, baardzo zachęcająco. Rozczarował mnie zapach. Intensywny, leśny (hmm?), bardzo "nie mój". Przypuszczalnie ma odprężać-na mnie to nie działa, Konsystencja oleista( to oczywiste), niestety leje mi się po rękach, butelka jest wiecznie zatłuszczona, wyślizguje się z rąk i już raz o mało jej nie stłukłam:( Efekty? Pocżatkowo nie dostrzegałam żadnych, teraz już widzę, że Oleo Source jednak nawilża i to całkiem dobrze. Ale gdzie ten blask, gdzie to rozświetlenie? Oprócz poprawy stanu nawilżenia innych cudów nie dostrzegam. Niestety, nadal nie mam cery jak dziecko. Aha, pomimo tego, że ulewa mi się regularnie to jest nadzwyczaj wydajny. Wystarczą dwie krople by nałożyć na całą twarz. Nie odradzam tego kosmetyku, ale też nie polecam. Sama już nie wiem..Dobry? Niedobry?
    aga79
    9 grudnia 2005 o 22:33
    ulubiony :)
    Jest super! O wiele lepszy od olejku Clarinsa, który w moim wypadku nie robił nic ze skórą :( Używam go na noc i dodatkowo nakładam na niego krem. Skóra jest odprężona, odpowiednio nawilżona ale nie tłusta :) Ukojenie dla mojej przesuszonej skóry :D Jest bardzo wydajny, wystaczy parę kropelek na całą twarz. Jak narazie to mój NR ONE wsród olejków :D
  • 13 kwietnia 2005 o 18:42
    to boli!!!
    dostałam probke serum i kremu i zmeczyly mi one bardzo skore twarzy. Serum, mimo ze tluste, bardzo wysuszylo i podraznilo mi skore, sciagnela sie momentalnie, na chwile zbladla, a zaraz potem wybuchnela zywym ogniem, cala noc nie moglam spac z powodu bolacej twarzy. Po godzinie od aplikacji serum nalozylam krem z tej samej serii i to byl duzy blad - ten duet bardzo rozstroil mi buzie. Koniecznie wyprobujcie przed zakupem - ja szykowalam sie na cala serie, a wyrzucilam probki.
    evee
    7 lutego 2005 o 10:04
    podoba mi sie..
    Uzywam koncentratu do cery mieszanej- rzeczywiscie zaskakuje po nalozeniu odswiezajacym dzialaniem, Bardzo podoba mi sie jego działania jako kosmetyku na noc- rano skora jest sliczna, jedrna, nieprzetluszczona w partiach tlustych, rozjasniona. Na dzien nie sprawdza sie, ani z podkladem Chanel'a DP plus baza Chanel, anie z Ideal Matte Estee Lauder, Slyszalam ze dobrze wspolgra z Color Clone H.R - jednak ten podklad nie jest dla mnie.. Co do nawilzania- to hmm nie daje spektakularnych rezultatow, aczkolwiek razem z kremem nawilzajacych stanowi doskonaly duet, jako intensywna kuracja nocna. Zapach dosc przyjemny, aczkolwiek przypomina mi olejek do skory suchej Decleor'a.Dosc ekonomiczny w uzyciu- po 1 tygodniu uzycwania- ubylo ok,1/5 Wlasciwie moge go ocenic jako kuracje na noc, w dzien uzylam 1 raz , i wiecej tego nie zrobie- makijaz splynal mi po 2 godz... :/